Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 19-Μαρ-2021 12:49

  ΣΒΕ: Παράταση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή σε επιδοτούμενο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης

  ΣΒΕ: Παράταση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή σε επιδοτούμενο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την παράταση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή εργαζομένων σε επιδοτούμενο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης έως τις 5 Απριλίου 2021 ανακοινώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).

  Συγκεκριμένα ο ΣΒΕ καλεί εργαζομένους σε όλους τους κλάδους της ιδιωτικής οικονομίας να υποβάλλουν αίτηση σε ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ πρόγραμμα τηλεκατάρτισης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ στην Ελλάδα.

  Ο ΣΒΕ, έχει αναλάβει ως δικαιούχος από το Υπουργείο Ανάπτυξης την υλοποίηση της Πράξης "Κατάρτιση και Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον κλάδο της μεταποίησης του Αλουμινίου". Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του "Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων" (ΠΔΕ) στα πλαίσια του Ε.Π. "Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία". (Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΣ και ΕΚΤ, Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠΑνΕΚ).

  Η Β ́ Πρόσκληση αφορά υποψήφιους ωφελούμενους για το πρόγραμμα "ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ", προκειμένου να καλυφθούν οι θέσεις που προέκυψαν στη συγκεκριμένη ειδικότητα από την υλοποίηση της Α ́ πρόσκλησης της συγκεκριμένης Πράξης.

  Οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο διαμορφώνεται σε €5 ανά ώρα κατάρτισης, συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων και ασφαλιστικών εισφορών.

  Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι διάρκειας 70 ωρών.

  Δικαίωμα Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής, έχουν εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα ανεξαρτήτως του κλάδου ή του είδους της επιχείρησης όπου απασχολούνται, και είναι: α) Είτε πλήρους απασχόλησης, β) Είτε εποχικά εργαζόμενοι, γ) Είτε μερικής απασχόλησης.

  Σημαντικό:

  Οι ΑΙΤΗΣΕΙΣ των ενδιαφερομένων γίνονται ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ της ακόλουθης ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ
  ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ:

  https://katartisialuminio.gr/

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ