Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 11-Μαρ-2021 18:53

  "Θύμα" οικογενειακής διένεξης δηλώνει ο Ελληνοϊρακινός που κατηγορείται ότι έσπρωξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι

  "Θύμα" οικογενειακής διένεξης δηλώνει ο Ελληνοϊρακινός που κατηγορείται ότι έσπρωξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Θύμα κακόβουλής καταγγελίας από πρόσωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος , με το οποίο βρίσκεται σε διένεξη, δηλώνει δια του συνηγόρου του Παύλου Σαράκη, ο 30χρονος Ελληνοϊρακινός, ο οποίος κατηγορείται ότι έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι του στη Νέα Σμύρνη.

  Ο νεαρός, ο οποίος απολογείται το Σάββατο για απόπειρα ανθρωποκτονίας αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως δεν ήταν καν στη Νέα Σμύρνη την συγκεκριμένη στιγμή και ότι μπορεί να το αποδείξει .

  Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο συνήγορος του, Παύλος Σαράκης:

  "Η εμπλοκή του προέκυψε μετά από αναξιόπιστη και κακόβουλη καταγγελία/κατάθεση προσώπου, με το οποίο υφίσταται διένεξη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

  Ουδέν άλλο αντικειμενικό στοιχείο υφίσταται στην δικογραφία που να τον εμπλέκει στο συγκεκριμένο βάρβαρο περιστατικό. Θα προσκομίσουμε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές αμάχητα αποδεικτικά στοιχεία, που τεκμηριώνουν την θέση του ότι ουδεμία σχέση έχει με τα διερευνόμενα θλιβερά συμβάντα.

  Ο εντολέας μας ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει, ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στην Δυτική Αττική και όχι στην Ν. Σμύρνη. Ισχυρισμός που θα επιβεβαιωθεί και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ειδικότερα από τον εντοπισμό της στιγματοθέτησής του (GPS) κατά τους επίδικους χρόνους". 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ