Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 22-Φεβ-2021 12:40

  Τριήμερη ενημέρωση των δήμων για το Ταμείο Ανάκαμψης συνδιοργανώνουν υπ. Περιβάλλοντος και ΚΕΔΕ

  Τριήμερη ενημέρωση των δήμων για το Ταμείο Ανάκαμψης συνδιοργανώνουν υπ. Περιβάλλοντος και ΚΕΔΕ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τριήμερη ενημερωτική τηλεδιάσκεψη των δήμων για το Ταμείο Ανάκαμψης συνδιοργανώνουν το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

  Η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη θα γίνει το τριήμερο 23 έως 25 Φεβρουαρίου και στόχος της είναι η ενημέρωση των δήμων ως προς τους άξονες και τις επιλέξιμες δράσεις του προγράμματος με σκοπό την έγκαιρη προετοιμασία τους μέχρι την επίσημη έναρξη των σχετικών προσκλήσεων. Στην έναρξη θα απευθύνουν χαιρετισμό ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο υφυπουργός, Νίκος Ταγαράς, ο γενικός γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιος Μπακογιάννης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.

  Σε ανακοίνωσή της, η ΚΕΔΕ τονίζει δίνει μεγάλη σημασία στη συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Ταμείο Ανάκαμψης και έχει εγκαίρως καταθέσει κείμενο στα αρμόδια υπουργεία, προτείνοντας "παρεμβάσεις και έργα που είναι ρεαλιστικά, εφαρμόσιμα και κοστολογημένα και μπορούν να συμβάλλουν στην ουσιαστική και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της εθνικής και τοπικής οικονομίας. Προτείνει οριζόντιες δράσεις που στόχο έχουν τόσο την άμβλυνση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων όσο και την αποκέντρωση".

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ