Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 15-Φεβ-2021 16:27

  Απαλλαγή δημοτικών τελών σε επιχειρήσεις του Δήμου Ιλίου

  Απαλλαγή δημοτικών τελών σε επιχειρήσεις του Δήμου Ιλίου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Ανάσα" στις επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς δίνει ο Δήμος Ιλίου, καθώς αποφάσισε την απαλλαγή καταβολής του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, σε όσες επιχειρήσεις έχει ανασταλεί η λειτουργία τους λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας. Η απαλλαγή αφορά το χρονικό διάστημα από τις 13/3/2020 και για όσο ισχύουν οι περιορισμοί, ενώ ποσά που έχουν ήδη καταβληθεί σε αυτό το διάστημα, θα μπορούν να συμψηφιστούν με μελλοντικές απαιτήσεις.

  Όπως ανακοινώθηκε, οι αιτήσεις στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα του δΔήμου θα υποβάλλονται έως και τις 31/5/2021 και η απαλλαγή θα εμφανιστεί σε μελλοντικούς λογαριασμούς παρόχων (ΔΕΗ, ιδιωτικοί πάροχοι).

  "Η ανάγκη να δοθεί οξυγόνο στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που πλήττονται είναι μεγάλη, προκειμένου να παραμείνουν όρθιες την επόμενη μέρα. Ο δΔήμος Ιλίου εξαντλεί κάθε θεσμική δυνατότητα για να αντιμετωπίσει τις οικονομικές, κοινωνικές και ψυχολογικές ανάγκες των συμπολιτών μας, αλλά η Πολιτεία χρειάζεται να κάνει ακόμη περισσότερα για την ανακούφισή τους", τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ