Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 10-Φεβ-2021 15:25

  Ψηφιακό εργαστήριο από τον ΣΕΒ με θέμα "Ψηφιακές Εφοδιαστικές Αλυσίδες"

  Ψηφιακό εργαστήριο από τον ΣΕΒ με θέμα "Ψηφιακές Εφοδιαστικές Αλυσίδες"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο ΣΕΒ διοργανώνει ψηφιακό εργαστήριο με θέμα "Ψηφιακές Εφοδιαστικές Αλυσίδες", την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, και ώρα 16.30 μ.μ.

  Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, η 4η βιομηχανική επανάσταση, αλλά και οι προκλήσεις της Covid-19, επιβάλλουν το μετασχηματισμό των παραδοσιακών γραμμικών εφοδιαστικών αλυσίδων σε δυναμικά και ευέλικτα μοντέλα, όπου όλα τα μέρη του δικτύου, επικοινωνούν και ανταλλάσσουν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες. Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ψηφιακά εφοδιαστικά δίκτυα απολαμβάνουν ήδη οφέλη όπως: 25% μείωση των αποθεμάτων, 25% μείωση του κόστους των outbound logistics, 44% βελτίωση της αποδοτικότητας μεταφορικών μέσων και παγίων.

  Ο Άντι Χάνκοκ, Global VP, SAP θα αναλύσει τα οφέλη που προσφέρει η ψηφιοποίηση των διαδικασιών εφοδιασμού, ενώ ο Ρίτσαρντ Μπράντλεϊ, Director, Deloitte Switzerland, θα παρουσιάσει τις σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες στην εφοδιαστική. Στο εργαστήριο επίσης συμμετέχουν εμπειρογνώμονες από την Ολλανδία, τη Φιλανδία και την Ελλάδα για επιτυχημένες εφαρμογές ψηφιοποίησης εφοδιαστικών αλυσίδων σε επιχειρήσεις και εταιρίες 3PL.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ