Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 17-Ιαν-2021 19:01

  Δικηγόροι Μπεκατώρου: Ο αθέατος κόσμος που λειτουργεί στον αντίποδα του αθλητισμού

  μπεκατώρου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Έλλη Ρούσσου είναι οι νομικοί παραστάτες της Ολυμπιονίκου, Σοφίας Μπεκατώρου, οι αποκαλύψεις της οποίας προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων για όσα συμβαίνουν στον αθέατο κόσμο του αθλητισμού.

  Αυτό τον κόσμο που, όπως αναφέρουν οι δικηγόροι, ήρθε να φωτίσει η δημόσια καταγγελία της για βιασμό από μεγαλοπαράγοντα της Ομοσπονδίας, έναν κόσμο που "εκφράστηκε στην κυνική ανακοίνωση της εμπλεκόμενης Ομοσπονδίας”.

  Οι δικηγόροι επισημαίνουν πως "από αύριο θα πραγματοποιήσουμε σειρά διαβημάτων προς τις αρμόδιες αρχές, με στόχο την άμεση ενεργοποίησή τους στην υπόθεση, στο πλευρό της Σοφίας και κάθε θύματος των συμπεριφορών και των εξουσιών που κατήγγειλε”.

  Ολόκληρη η ανακοίνωση των δικηγόρων έχει ως εξής:

  "Αναλάβαμε με αίσθημα ευθύνης την εκπροσώπηση της Ολυμπιονίκη μας Σοφίας Μπεκατώρου στα βήματα που θα ακολουθήσουν τη θαρραλέα, δημόσια καταγγελία της για τον βιασμό που υπέστη ως νεαρή αθλήτρια από παράγοντα του αθλητισμού.

  Η υπόθεση της Σοφίας φωτίζει έναν κόσμο αθέατο, γνωστό σε πολλούς και συγκαλυπτόμενο, που λειτουργεί στον αντίποδα του αθλητικού πνεύματος, εκμεταλλεύεται και καταστρέφει νέους ανθρώπους και αθλητές, από θέση δύναμης κι εξουσίας. Έναν κόσμο που εκφράστηκε στην κυνική ανακοίνωση της εμπλεκόμενης Ομοσπονδίας.

  Η απόφαση της Σοφίας να μιλήσει δημόσια συγκροτεί υπόδειγμα και παράδειγμα για κάθε άνθρωπο που υπέστη κακοποίηση οποιασδήποτε μορφής ενώ αγωνιζόταν για το όνειρό του και για τη ζωή του, στον αθλητισμό και αλλού. Και ως τέτοιο υπόδειγμα, θα τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

  Από αύριο θα πραγματοποιήσουμε σειρά διαβημάτων προς τις αρμόδιες αρχές, με στόχο την άμεση ενεργοποίησή τους στην υπόθεση, στο πλευρό της Σοφίας και κάθε θύματος των συμπεριφορών και των εξουσιών που κατήγγειλε.

  Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της Σοφίας Μπεκατώρου

  Νίκος Κωνσταντόπουλος

  Έλλη Ρούσσου

  Ζωή Κωνσταντοπούλου”

  *Διαβάστε ακόμα:

  -Κακοποίηση Μπεκατώρου: Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ