Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 04-Ιαν-2021 13:00

  Παρουσίαση των δράσεων του ΕΚΠΑ για την Επέτειο της Επανάστασης του 1821

  Παρουσίαση των δράσεων του ΕΚΠΑ για την Επέτειο της Επανάστασης του 1821
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Μελέτιος-Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος και τα μέλη της Επιτροπής εορτασμού διακοσίων χρόνων από την Επανάσταση του 1821 σας προσκαλούν σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021, στις 12.00 μ., διαδικτυακά (μέσω WEBEX), για την παρουσίαση των δράσεων/εκδηλώσεων με τις οποίες το Πανεπιστήμιο Αθηνών θα συμμετάσχει στον  εορτασμό της Επετείου.

  Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προετοίμασε την συμβολή του στους εορτασμούς με σκοπό την ανάδειξη της σημασίας της Επανάστασης ως ελληνικό και διεθνές γεγονός.

  Η απόφαση αυτή δεν συνδέεται μόνο με τη δεσπόζουσα θέση του Πανεπιστημίου μας στον πνευματικό και πολιτιστικό χάρτη της χώρας. Συνδέεται και με την συνολική ιστορία του Ιδρύματος και την προσφορά του.

  Μέσα από συνέδρια, εκδηλώσεις, εκθέσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, το αρχαιότερο πανεπιστήμιο της χώρας θέλει να τιμήσει την Επανάσταση του 1821 και παράλληλα να συμβάλει στον αναστοχασμό και στη διεύρυνση του διαλόγου για την πορεία του ελληνικού κράτους από τις αρχές του 19ου αιώνα σε εκείνες του 21ου.

  Για τη συμμετοχή σας στη συνέντευξη Τύπου είναι απαραίτητη η αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο Γραφείο Τύπου press@uoa.gr μέχρι τις 5/1/2021.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ