Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 29-Δεκ-2020 15:32

  Δημ. Αβραμόπουλος: Να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της σκευωρίας για τη Novartis

  Δημ. Αβραμόπουλος: Να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της σκευωρίας για τη Novartis
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Η σκευωρία κατέρρευσε. Τώρα έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη. Εκείνο που απομένει είναι να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί. Και βεβαίως να βγουν οι κουκούλες από τους ψευδομάρτυρες….".

  Με αυτή τη φράση ο πρώην υπουργός Υγείας και πρώην Επίτροπος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δημήτρης Αβραμόπουλος, συμπύκνωσε την τρίωρη κατάθεσή του στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου του  νόμου περί ευθύνης υπουργών Κωνσταντίνα   Αλεβιζοπούλου, που ερευνά την υπόθεση Novartis,  μετά την άσκηση από την Βουλή της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

  "Ήρθε η ώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη. Έχω πει χαρακτηριστικά ότι η εκδίκηση δεν είναι Δικαιοσύνη. Η τιμωρία όμως είναι και τούτο γιατί. Για να μην ξανασυμβεί στην Ελλάδα, στην ελληνική δημοκρατία αυτό το κακό. Η Ελλάδα έχει μια Δικαιοσύνη που λειτουργεί, είναι μια δημοκρατία που λειτουργεί πλήρως. Κι εδώ ακριβώς είναι που πρέπει να προστατεύονται οι πάντες. Πρώτα απ' όλα οι πολίτες αλλά και οι δημόσιοι λειτουργοί.  Η σκευωρία αυτή πρέπει να είναι η πρώτη και η τελευταία στην ελληνική ιστορία", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός μετά την ολοκλήρωσης της κατάθεσής του.

  Ο κ. Αβραμόπουλος είναι το τέταρτο πολιτικό πρόσωπο, κατά σειρά,  που καταθέτει για την υπόθεση μετά τους Ευάγγ. Βενιζέλο,  Ανδρέα Λοβέρδο και τον πρώην Πρωθυπουργό  Αντώνη  Σαμαρά. 

  Την   ερχόμενη  Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021 θα προσέλθει να καταθέσει στην κυρία Αλεβιζοπούλου, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και  διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ