Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 23-Δεκ-2020 14:51

  Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών προϊόντων ο Δ. Νίκας

  Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών προϊόντων ο Δ. Νίκας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε σώμα συγκροτήθηκε την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών προϊόντων (ΣΕΙΒ) που εκλέχθηκε κατόπιν της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου. 

  Η σύνθεση του νέου ΔΣ, η θητεία του οποίου θα διαρκέσει για τα επόμενα 3 χρόνια, είναι η εξής:

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ ΔΕΡΚΟΣ

  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΡΙΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

  ΤΑΜΙΑΣ: ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ

  ΜΕΛΗ: ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΜΠΕΚΥΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΣΤΡΑΒΟΛΑΙΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Δ. Νίκας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλα τα μέλη του ΣΕΙΒ που τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους το νέο ΔΣ, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου και ανέφερε: "Με αίσθημα ευθύνης όλοι οι συνάδελφοι αναλαμβάνουμε τα καθήκοντά μας ώστε να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που έχει υλοποιηθεί έως σήμερα για την ανάδειξη της αξίας του κλάδου της ιατρικής τεχνολογίας και του καθοριστικού ρόλου που μπορεί να διαδραματίσει στη βελτίωση της υγείας των ασθενών, αλλά και στον εξορθολογισμό και τη βιωσιμότητα του συστήματος Υγείας στην Ελλάδα. Η ιατρική τεχνολογία δύναται να αποτελέσει κινητήριο μοχλό μετασχηματισμού του συστήματος Υγείας και απαιτείται η συστράτευση όλων των εμπλεκομένων προς τον κοινό αυτό σκοπό". Και συμπλήρωσε "έως τώρα και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της κρίσης που έχει επιφέρει η πανδημία Covid-19, όλες οι εταιρείες-μέλη του ΣΕΙΒ έχουν ανταποκριθεί εξαιρετικά, συμβάλλοντας σημαντικά στην απρόσκοπτη λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Σίγουρα, οι προκλήσεις που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ως εταιρείες ιατρικής τεχνολογίας είναι μεγάλες, όμως μέσα από αυτές θα αναδείξουμε την υπεραξία του κλάδου μας, με την αξιοποίηση καινοτόμων θεραπειών και αξιόπιστων ιατροτεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών".

  Ο κ. Νίκας επεσήμανε ότι πρωταρχικός στόχος του ΣΕΙΒ παραμένει "η δέσμευση για διαφάνεια και ορθή επιχειρηματική πρακτική που δημιουργούν ένα υγιές ανταγωνιστικό περιβάλλον για όλες τις εταιρείες και δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης με τον επιστημονικό κλάδο, τους συνεργάτες μας και τους ασθενείς". 

  Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν και να εντείνουν τις προσπάθειες για τη βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν στην Ελληνική αγορά των Ιατροτεχνολογικών και των In Vitro Διαγνωστικών Προϊόντων στo πλαίσιo των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων, του ισχύοντος Καταστατικού και της πιστής πάντα τήρησης της κείμενης νομοθεσίας.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ