Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 22-Δεκ-2020 15:56

  Επίθεση της "Ενότητας" κατά ΓΣΕΕ

  Επίθεση της "Ενότητας" κατά ΓΣΕΕ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Επίθεση κατά της ΓΣΕΕ εξαπολύει η "Ενότητα" καθώς όπως αναφέρει επί τέσσερα χρόνια, αν και έχει επώνυμες καταγγελίες, καλύπτει εργοδότες και μπράβους που αφαιρούν το Δώρο Χριστουγέννων των εργαζομένων,  ενώ την ίδια στιγμή ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα. 

  Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της η "Ενότητα" αναφέρει ότι: 

  "για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια, ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ εμφανίζεται σε τηλεοπτικά παράθυρα καταγγέλλοντας ότι έχει επώνυμες καταγγελίες από εργαζόμενους: ότι επιχειρηματίες με συνοδεία μπράβων οδηγούν τους εργαζόμενους στα ΑΤΜ Τραπεζών και τους αφαιρούν το δώρο των Χριστουγέννων.!!

  Καταγγέλλουμε την ΓΣΕΕ ότι ενώ έχει τα στοιχεία αυτών των αναφορών καλύπτει εργοδότες και μπράβους αποκρύπτοντας από τη δικαιοσύνη την εγκληματική αυτή πράξη.

  Επίσης ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ να καλέσει τον κ. Καραγεωργόπουλο να καταθέσει τις συγκεκριμένες καταγγελίες.

  Εκτός αν, όλα αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς (το τέχνασμα μιας βεζυροπούλας), κάτι που μας βάζει σε υποψίες, αφού η καταληκτική πρόταση του Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων στη ΓΣΕΕ είναι: "όσοι καταγγέλλουν να προσλαμβάνονται στο Δημόσιο" και να αποκτήσουν προστασία κουκουλοφόρων μαρτύρων!!

  Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια ενός συνδικαλιστικού κινήματος χωρίς προοπτική και αύριο".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ