Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 22-Δεκ-2020 10:46

  Γ. Βρούτσης: Οι εργοδότες να είναι προσεκτικοί - Το ΣΕΠΕ δέχεται και ανώνυμες καταγγελίες

  Βρούτσης: Έκτακτη ενίσχυση σε γιατρούς, οδοντιάτρους, δικαστικούς επιμελητές και γεωτεχνικούς
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αυστηρή προειδοποίηση προς όσους εργοδότες εκβιάζουν τους εργαζόμενους, είτε αξιώνοντας από αυτούς την αποζημίωση ειδικού σκοπού είτε απαιτώντας να πάνε στη δουλειά, ενώ βρίσκονται σε αναστολή εργασίας, απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

  Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου, ο υπουργός Εργασίας συνέστησε στους εργοδότες, μετά την ψήφιση του χθεσινού νόμου, να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν καταχρηστικές συμπεριφορές, γιατί - όπως είπε - το ΣΕΠΕ είναι εδώ και δέχεται καταγγελίες ακόμη και ανώνυμες, τις οποίες εξετάζει ενδελεχώς. 

  Ο Γ. Βρούτσης ενημέρωσε  ότι, συνολικά, μόνο το υπουργείο Εργασίας έχει διαθέσει 2,7 δισ. ευρώ για την στήριξη 4.600.000 πολιτών, χωρίς σε αυτό τον αριθμό να περιλαμβάνονται οι μακροχρόνια άνεργοι.

  Γνωστοποίησε επίσης ότι σήμερα δόθηκαν σε 66.071 δικαιούχους 6.200.000 ευρώ και σε 27.466 δικαιούχους 5.818.000 ευρώ, χρήματα που αφορούν το πρόγραμμα Συν- Εργασία , το δώρο Χριστουγέννων και τον μισθό Νοεμβρίου.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ