Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 14-Δεκ-2020 16:40

  Ηλεκτρονικά έως τις 3 Μαρτίου οι αιτήσεις συμμετοχής στο 8ο Envolve Award Greece

  Ηλεκτρονικά έως τις 3 Μαρτίου οι αιτήσεις συμμετοχής στο 8ο Envolve Award Greece
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Envolve Entrepreneurship (www.envolveglobal.org) ανακοινώνει την έναρξη του 8ου Envolve Award Greece προσκαλώντας επιχειρηματίες και ομάδες από όλη την Ελλάδα να καταθέσουν την αίτησή τους. Κάθε νικητής κερδίζει υποστήριξη 360 μοιρών, μέσω άτοκης χρηματοδότησης, καθοδήγησης και υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης από το ευρύ δίκτυο συνεργατών του Envolve.

  Η κριτική επιτροπή αναζητά επιχειρηματικά σχέδια που επιδεικνύουν καινοτομία, χρηματοοικονομική σύνεση, βιωσιμότητα και δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα.

  Η συμμετοχή στον διαγωνισμό πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας αιτήσεων του Envolve Αward Greece. H πλατφόρμα των αιτήσεων παραμένει ανοικτή έως τις 3 Μαρτίου 2021, και κάθε start-up ή καινοτόμα επιχείρηση αρχικού σταδίου στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριοποίησης, μπορεί να καταθέσει την αίτησή της στο envolveglobal.org/envolve-awards.

  Εκτός των νικητών του κυρίως διαγωνισμού, Envolve Award Greece, οι τρεις αγαπημένες επιχειρηματικές ιδέες του κοινού, θα μοιραστούν επιπρόσθετα χρηματικά έπαθλα συνολικού ύψους 6.000 ευρώ, μέσω του #GetEnvolved Award.

  Σχολιάζοντας την έναρξη του 8ου Envolve Award Greece, ο Jimmy Αθανασόπουλος, πρόεδρος του Envolve Entrepreneurship, δήλωσε: "Ξεκινήσαμε αυτά τα επιχειρηματικά βραβεία το 2012, με φόντο την έντονη οικονομική κρίση που επικρατούσε στην Ελλάδα. Επιδιώκαμε την ανάδειξη της Ελλάδας ως μίας χώρας καινοτόμων και σκληρά εργαζόμενων επιχειρηματιών -και αυτό επιβεβαιώθηκε από τις χιλιάδες εξαιρετικών αιτήσεων που έχουμε λάβει όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα, όλες οι επιχειρήσεις παγκοσμίως αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις που έχει επιφέρει η πανδημία. Ωστόσο, η πίστη μας στις ελληνικές επιχειρήσεις παραμένει αμείωτη, και σε αυτό τον κύκλο αιτήσεων αναμένουμε ακόμη περισσότερα παραδείγματα εξαιρετικής δημιουργικότητας, αποφασιστικότητας και επιχειρηματικής οξύνοιας".

  Από την ίδρυση του οργανισμού από το Libra Group, για λογαριασμό της ελληνικής πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative), το Envolve Award Greece έχει λάβει αιτήσεις από περισσότερες από 5.500 ομάδες και έχει αναδείξει 31 νικητές. Αυτές οι επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται σε 19 κλάδους της οικονομίας, έχουν δημιουργήσει πάνω από 1.800 θέσεις εργασίας, έχουν προσελκύσει επενδύσεις άνω των 120 εκατ. ευρώ και η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ.

  Ο Αλέξανδρος Νούσιας, διευθυντής του  Envolve Entrepreneurship στην Ελλάδα, δήλωσε: "Παρά το δύσκολο περιβάλλον, οι πιο πρόσφατοι νικητές μας κυνηγούν τα επιχειρηματικά τους όνειρα με κουράγιο και επιμονή. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι νέες επιχειρήσεις χρειάζονται υποστήριξη και, στεκόμαστε δίπλα τους. Από την ίδρυσή του Envolve, το ελληνικό start-up οικοσύστημα έχει εξελιχθεί σημαντικά, οδηγώντας σε ένα πιο ώριμο περιβάλλον που έχει προσελκύσει ένα ευρύ δίκτυο υποστηρικτών, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις γνώσεις και την εξειδίκευσή τους με επιχειρήσεις που κάνουν τα πρώτα τους βήματα".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ