Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 20-Νοε-2020 13:37

  Στις 24 Νοεμβρίου η τηλεδιάσκεψη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου με τον Σκυλακάκη για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4

  Στις 24 Νοεμβρίου η τηλεδιάσκεψη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου με τον Σκυλακάκη για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 στις 18:00, με κεντρικό θέμα τον 4ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

  Στη διάρκεια της διαδικτυακής ενημερωτικής εκδήλωσης, όπως αναφέρει ανακοίνωση του επιμελητηρίου, ο κ. Σκυλακάκης θα παρουσιάσει τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις ένταξης στο χρηματοδοτικό σχήμα και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

  Υπενθυμίζεται ότι στον 4ο κύκλο του Προγράμματος, το 50% της ενίσχυσης είναι μη επιστρεπτέο, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν, πλέον, όλες οι ατομικές επιχειρήσεις, καθώς και οι νέες επιχειρήσεις.

  Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σημειώνει ότι "από την πρώτη στιγμή έχει υπογραμμίσει την άμεση ανάγκη ενίσχυσης της ρευστότητας του συνόλου των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, προκειμένου να διασωθούν όσες περισσότερες επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας είναι εφικτό".

  Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά τη τηλεδιάσκεψη πρέπει να κάνουν εγγραφή στο σύνδεσμο που ακολουθεί: https://zoom.us/webinar/register/WN_Fn6c_wJZR2epPum2AlomOw

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ