Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 17-Νοε-2020 11:53

  Μέσω τηλεφώνου τα ραντεβού πολιτών με τις υπηρεσιακές μονάδες αποκεντρωμένων υπηρεσιών του ΥΠΑΑΤ

  Μέσω τηλεφώνου τα ραντεβού πολιτών με τις υπηρεσιακές μονάδες αποκεντρωμένων υπηρεσιών του ΥΠΑΑΤ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τηλεφωνικώς θα κλείνουν οι πολίτες τα ραντεβού τους από δω και στο εξής με τις υπηρεσιακές μονάδες αποκεντρωμένων υπηρεσιών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΤΑΑΕ και ΓΕΑΛ) μετά την εγκαινίαση της "Ψηφιακής Υπηρεσίας Εξυπηρέτησης με Ραντεβού" από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη.

  Όπως τόνισε ο ίδιος το υπουργείο θα συνεχίσει να εργάζεται αδιάκοπα στην κατεύθυνση θωράκισης της δημόσιας υγείας, απλοποιώντας παράλληλα τις διαδικασίες για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών μέσα από τον συνεχή εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του.

  Όσοι πολίτες επιθυμούν να συναντηθούν με τις εν λόγω υπηρεσίες θα μπορούν να το κάνουν είτε πραγματοποιώντας κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο του ΥπΑΑΤ 1540, είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στα κατά τόπους γραφεία των υπηρεσιών.

  Εν συνεχεία ο εκπρόσωπος της τηλεφωνικής υπηρεσίας 1540, όπως και ο υπάλληλος της αποκεντρωμένης μονάδας θα δημιουργεί ραντεβού για λογαριασμό του πολίτη, για συγκεκριμένη υπηρεσία, ημερομηνία και ώρα, επιλέγοντας μέσα από το διαμορφωμένο ημερολόγιο.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ