Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 08-Νοε-2020 14:26

  ΤΑΙΠΕΔ: Ο διαγωνισμός για την Εγνατία Οδό είναι σε πλήρη εξέλιξη, γνωστοί οι όροι

  ΤΑΙΠΕΔ: Ο διαγωνισμός για την Εγνατία Οδό είναι σε πλήρη εξέλιξη, γνωστοί οι όροι
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο διαγωνισμός για την Εγνατία είναι σε πλήρη εξέλιξη και όλες οι διαδικασίες του είναι σε γνώση των επενδυτών από την πρώτη στιγμή. Αυτό επισημαίνει το ΤΑΙΠΕΔ σχολιάζοντας δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία έχουν υπάρξει αντιδράσεις για αλλαγές της τελευταίας στιγμής στους όρους του διαγωνισμού. 

  "Σε συνέχεια δημοσιευμάτων για τον διαγωνισμό της μακροχρόνιας παραχώρησης της Εγνατίας Οδού, το ΤΑΙΠΕΔ επισημαίνει ότι πάντα διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον και τον υγιή ανταγωνισμό στις διαγωνιστικές διαδικασίες του, οι οποίες είναι αδιάβλητες και διαφανείς" αναφέρει το ΤΑΙΠΕΔ στην ανακοίνωσή του και ξεκαθαρίζει πως είναι πάγια πολιτική του διοικητικού Συμβουλίου του, το οποίο είναι σε πλήρη λειτουργία, να ζητά από τους επενδυτές βελτιωμένη οικονομική προσφορά.

  "Το ίδιο θα πράξει και στον διαγωνισμό για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού, με γνώμονα την ενίσχυση των δημοσίων εσόδων" σημειώνει και καταλήγει: "Ο διαγωνισμός της Εγνατίας Οδού είναι σε πλήρη εξέλιξη. Όλα τα βήματα, οι διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα είναι σε γνώση των ενδιαφερόμενων επενδυτών από τη πρώτη στιγμή".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ