Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 06-Νοε-2020 13:14

  Η εκπαίδευση στο επίκεντρο έρευνας του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

  Η εκπαίδευση στο επίκεντρο έρευνας του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ενόψει του δεύτερου πανεθνικού lockdown, το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει σήμερα στις 18.00 το απόγευμα, μια άκρως επίκαιρη ψηφιακή εκδήλωση αναφορικά με την παρουσίαση και συζήτηση των αποτελεσμάτων έρευνας για την εκπαίδευση. 

  Η συζήτηση με αφορμή την κρίση του κορονοϊού για την εξ' αποστάσεως εκπαίδευση στα σχολεία και στα ακαδημαϊκά ιδρύματα με τη χρήση των νέων τεχνολογιών είναι μόνο ένα από τα πολλά θέματα μιας μεγάλης συζήτησης για το μέλλον της παιδείας. Στην πραγματικότητα απηχούν υπαρκτά ερωτήματα σε μια μεταβατική περίοδο, ερωτήματα που δεν αφορούν μόνο έκτακτες συνθήκες αλλά και το πώς αντιλαμβανόμαστε τη μορφή, το περιεχόμενο και τη στοχοθεσία του εκπαιδευτικού συστήματος.  

  Η Επιτροπή Εκπαίδευσης-Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου ετοίμασε και παρουσίαζει αυτήν την  επίκαιρη συζήτηση με σκοπό τη διερεύνηση, καταγραφή και ανάδειξη των επιμορφωτικών αναγκών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων αλλά και την υποστήριξη του σχεδιασμού προγραμμάτων και εργαλείων επιμόρφωσης που στοχεύουν στην κάλυψη νέων αναγκών.

  Περισσότερα στο λινκ που ακολουθεί:

  https://www.amcham.gr/events/event/amchamgr-education-survey-results-presentation/

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ