Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 23-Οκτ-2020 15:32

  Στον Νίκο Αναστασιάδη το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως Αθηνών από τον Δήμο Αθηναίων

  Στον Νίκο Αναστασιάδη το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως Αθηνών από τον Δήμο Αθηναίων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην Αθήνα θα μεταβεί ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, προκειμένου να παραστεί σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου, στην οποία θα του απονεμηθεί το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως Αθηνών από τον Δήμο Αθηναίων.

  Στην απόφασή του για την απονομή του Χρυσού Μεταλλίου στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων αναφέρει ότι η απονομή πραγματοποιείται "σε αναγνώριση των μέχρι σήμερα προσπαθειών του για την ειρηνική επανένωση της αδελφής Κύπρου, προς όφελος του συνόλου του κυπριακού λαού, την κραταίωση των ακατάλυτων και άρρηκτων ελληνοκυπριακών δεσμών, τη σταθερή υπεράσπιση των δημοκρατικών και ανθρώπινων αξιών που μας ενώνουν, την προσήλωση του στο όραμα μιας Ευρώπης της αλληλεγγύης, της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής και την ακλόνητη δέσμευση του για την επικράτηση της ειρήνης και της ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο και παγκόσμια, με βάση της αρχές του διεθνούς δικαίου".

  Η τελετή απονομής του Χρυσού Μεταλλίου της Πόλης των Αθηνών θα πραγματοποιηθεί στις 7.45 μ.μ. της 26ης Οκτωβρίου, στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ