Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 21-Οκτ-2020 18:35

  Απάντηση Βαρτζόπουλου στον Ηλία Κασιδιάρη

  Απάντηση Βαρτζόπουλου στον Ηλία Κασιδιάρη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για αθλιότητες, αστειότητα και γελοιότητα κάνει λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Δημ. Βαρτζόπουλος, σχολιάζοντας μέσω του λογαριασμού του στο facebook τα όσα δήλωσε νωρίτερα σήμερα στο δικαστήριο ο Ηλίας Κασιδιάρης. 

  Ειδικότερα, ο κ. ΝΔ Δημ. Βαρτζόπουλος αναφέρει στην ανάρτησή του: "Σχετικά με τις αθλιότητες Κασιδιάρη: Απίστευτη αστειότητα, απύθμενη γελοιότητα. Ο επιθανάτιος ρόγχος καταδικασμένων ναζί εγκληματιών.

  Φυσικά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται, ουδέποτε είχα οιαδήποτε σχέση με οτιδήποτε σχετικό. Ο βίος και η πολιτεία μου είναι γνωστά".

   

  Σχετικά με τις αθλιότητες Κασιδιάρη: Απίστευτη αστειότητα,απύθμενη γελοιότητα. Ο επιθανάτιος ρόγχος καταδικασμένων ναζί...

  Posted by Δημητρης Βαρτζοπουλος on Wednesday, 21 October 2020

  Νωρίτερα σήμερα στο δικαστήριο ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε:

  "Οφείλω να προβώ σε μια δήλωση προσκομίζοντας παράλληλα ένα νέο στοιχείο που υπάρχει στη δικογραφία αλλά έχει διαφύγει της προσοχής του δικαστηρίου. Είναι ένα κρίσιμο, ένα συνταρακτικό στοιχείο που πρέπει ακόμα και σε αυτή τη φάση του δικαστηρίου να ληφθεί υπόψη. Στην υπόθεση αυτή υπάρχουν πολύ κρίσιμες και παράνομες κυβερνητικές παρεμβάσεις. Υπάρχει λοιπόν ένα νέο στοιχείο και πηγαίνω στις άρσεις του τηλεφωνικού απορρήτου που έγιναν πριν το βράδυ της δολοφονίας. Εμφανίζεται επανειλημμένως τηλεφωνικός αριθμός, ο οποίος συνδέεται με ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα της τότε κυβέρνησης Σαμαρά, ανήκει στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου και πιστώνεται στον Δημήτριο Βαρτζόπουλο, που είναι ο εξ απορρήτων του τότε πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά. 

  Με ποιους μιλάει αυτός άνθρωπος; Έπρεπε το δικαστήριό σας να το έχει ήδη ερευνήσει αλλά μπορεί κάλλιστα να γίνει και τώρα. Δυο μέρες πριν τη δολοφονία, στις 16.9.2013, αυτός ο άνθρωπος μιλάει με πρόσωπο που έχει επικοινωνία με τον καθ' ομολογίαν δράστη. Και δεν είναι μόνο δύο μέρες πριν από τη δολοφονία, έχει τηλεφωνικές επικοινωνίες και μηνύματα και πιο πριν. Ως κατηγορούμενος ζητώ να διαλευκανθεί η υπόθεση ακόμα και αυτή την κρίσιμη ώρα. Το δικαστήριο έχει υποχρέωση να αποδείξει και την ενοχή αλλά και την αθωότητα των κατηγορουμένων. Αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί η ζωή μου κυριολεκτικά για ένα έγκλημα που το έχω καταδικάσει από την πρώτη στιγμή και δεν έχω καμία σχέση".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ