Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 15-Οκτ-2020 19:28

  Ενωνόμαστε για καλύτερη ζωή και πιο πράσινο μέλλον με "1 Μπλούζα = 1 Δέντρο"

  Ενωνόμαστε για καλύτερη ζωή και πιο πράσινο μέλλον με "1 Μπλούζα = 1 Δέντρο"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η κλιματική αλλαγή είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί ολόκληρο τον κόσμο, όπως και την χώρα μας. Ενώ δεδομένα από έρευνες και μελέτες δείχνουν το πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη πρασίνου στις πόλεις.

  Πιστεύουμε πως αν οι άνθρωποι ενώσουμε τις δυνάμεις μας τότε μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία αποτελέσματα. Έτσι, όραμα μας είναι να ενώσουμε την κοινωνία για το κοινό καλό όλων μας. Με αυτό ως γνώμονα θέλουμε να συμβάλουμε στην βελτίωση της ζωής των ανθρώπων, την μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, την κλιματική αλλαγή αλλά και δράση για ένα πιο πράσινο μέλλον.

  Αυτό το πετυχαίνουμε με το να συνεργαζόμαστε με γραφίστες και επιχειρήσεις ώστε να δημιουργούμε μπλουζάκια, κούπες και τσάντες, που η πώληση του καθενός θα φυτεύει ή θα συμβάλλει στο να φυτευτεί ένα δέντρο.

  Για την φύτευση των δέντρων συνεργαζόμαστε με τον οργανισμό we4all, όπου ήδη έχει φυτεύσει περισσότερα από 10.000 δέντρα τα οποία συνεισφέρουν καθημερινά περισσότερο από 3 εκατομμύρια γραμμάρια οξυγόνου.

  Πιο απλα, 1 Μπλουζακι = 1 Δέντρο. Εσύ παίρνεις το μπλουζάκι, εμείς φυτεύουμε το δέντρο. Το πιο σημαντικό, θα σε ενημερώσουμε για το πότε και που φυτεύτηκε το δέντρο σου.

  Η δράση για το περιβάλλον του United For Good ξεκινάει, έλα να φυτέψουμε ένα δέντρο για ένα πιο πράσινο μέλλον στο unitedforgood.gr!
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ