Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 15-Οκτ-2020 16:40

  Με νέα ημερομηνία και νέα μορφή η Διεθνής Έκθεση FRUIT LOGISTICA 2021 του Βερολίνου

  Με νέα ημερομηνία και νέα μορφή η Διεθνής Έκθεση FRUIT LOGISTICA 2021 του Βερολίνου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τον επαναπροσδιορισμό της ημερομηνίας διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης προώθησης φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες, FRUIT LOGISTICA 2021, για τις 18 – 20 Μαΐου 2021, καθώς και την απόφασή της η διοργάνωση να πραγματοποιηθεί ως "Special Edition”, με νέα μορφή σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές συναντήσεις και τα πακέτα εκθετών με το "κλειδί στο χέρι", ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. 

  Πιο συγκεκριμένα, η FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί με κεντρικό μήνυμα: "Meet onsite. Connect online”, επικεντρώνεται σε επαγγελματικές συναντήσεις (Β2Β) και ειδικά εκθεσιακά πακέτα, με σκοπό τη μεγιστοποίηση της ευελιξίας για συμμετοχή στη διοργάνωση. Η FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021 μέσα από τα ειδικά πακέτα για τους εκθέτες, τα οποία θα περιλαμβάνουν τη συμμετοχή τους στον εκθεσιακό χώρο, την κατασκευή των περιπτέρων τους και την πρόσβασή τους στο διαδίκτυο, ουσιαστικά επιθυμεί να προσφέρει γρήγορες λύσεις, λειτουργώντας ως ένα σύγχρονο φυσικό και ψηφιακό περιβάλλον αναζήτησης νέων συνεργασιών για τους μεγαλύτερους "παίκτες" του κλάδου φρούτων και λαχανικών.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι στους λόγους, για τους οποίους ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου άλλαξε τα χαρακτηριστικά της διοργάνωσης και τη μετέφερε για τον Μάιο, περιλαμβάνεται και η ευθύνη του να τηρήσει όλα τα μέτρα προστασίας για τους συμμετέχοντες στην έκθεση έναντι του Covid-19.

  Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την FRUIT LOGISTICA 2021, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.fruitlogistica.de/.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ