Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 08-Οκτ-2020 15:11

  Εκτός πλοίου ήταν το μέλος του πληρώματος του "ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ" που διαγνώστηκε χθες με κορονοϊό

  Εκτός πλοίου ήταν το μέλος του πληρώματος του "ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ" που διαγνώστηκε χθες με κορονοϊό
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Εκτός πλοίου ήταν ο ναυτικός που διαγνώστηκε χθες το μεσημέρι με κορονοϊό, μέλος του πληρώματος του επιβατηγού πλοίου "ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ" της ναυτιλιακής εταιρείας ANMEZ.

  Στο πλοίο για προληπτικούς λόγους έγινε απολύμανση στη Σαντορίνη, ενώ έχει προγραμματιστεί και νέα απολύμανση όταν καταπλεύσει στον Πειραιά.

  Το πλοίο πραγματοποιεί το δρομολόγιο Θήρα, Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Κίμωλο, Μήλο, Σίφνο, Σέριφο, Κύθνο και Πειραιά.

  "Απαιτούμε τον άμεσο υγειονομικό έλεγχο του πλοίου "ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ" και να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για τον έλεγχο, την πρόληψη και προστασία των ναυτεργατών, που επιβαίνουν στο καράβι", τονίζουν σε ανακοίνωσή τους τα ναυτεργατικά σωματεία της Πανελλήνιας Ενωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ, της Πανελλήνιας Ενωσης Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής "ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ" και της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ενωσης Μαγείρων.

   Τα σωματεία τονίζουν επίσης ότι το καράβι θα πρέπει να εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα υλικά για τον καθαρισμό και την απολύμανση όλων των χώρων του, υλικά για την ατομική προστασία των ναυτεργατών, των επιβαινόντων, όπως κατάλληλα καθαριστικά, μάσκες, αντισηπτικά κ.α.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ