Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 07-Οκτ-2020 17:35

  Ο Λεωνίδας Μπαμπάνης νέος πρόεδρος της ASTA για Ελλάδα και Κύπρο

  Ο Λεωνίδας Μπαμπάνης νέος πρόεδρος της ASTA για Ελλάδα και Κύπρο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ASTA (American Society of Travel Advisors) πρόσφατα όρισε τον κ. Λεωνίδα Μπαμπάνη, ως πρόεδρο του τμήματος της σε Ελλάδα και Κύπρο.

  Ο κ. Μπαμπάνης είναι ο διευθύνων σύμβουλος της North Events, εταιρεία που οργανώνει τουριστικές εκθέσεις για την Ελλάδα και την Κύπρο σε όλη την Ευρώπη, από το 2014, εστιάζοντας στον ελληνικό τουρισμό, την ελληνική γαστρονομία και την ελληνική κουλτούρα.

  Επίσης, είναι ο διοργανωτής της πρώτης ελληνικής υβριδικής έκθεσης, Virtual Greek Panorama, όπου θα ξεκινήσει on line το Νοέμβριο του 2020.

  "Θα εστιάσω στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ της ελληνικής και της κυπριακής τουριστικής αγοράς και των μελών της ASTA στις ΗΠΑ, προκειμένου να αυξηθεί ο τουρισμός από τις ΗΠΑ προς τις όμορφες και αξιολάτρευτες χώρες μας. Η τεχνολογία θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε επαφή σε αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα. Έτσι, στο κοντινό μέλλον, ο τουρισμός θα ακμάσει ξανά. Γι' αυτό ας είμαστε προετοιμασμένοι να καλωσορίσουμε μια καλύτερη περίοδο η οποία βρίσκεται μπροστά μας. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιώργο Παλιούρα, πρώην πρόεδρο, που έχει συμβάλει στη δημιουργία στενών σχέσεων της ASTA με την Ελλάδα", δήλωσε ο κ. Μπαμπάνης.

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ