Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 06-Οκτ-2020 23:31

  Είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα απέστειλαν στην Καρδίτσα οι δήμοι της Κεντρικής Μακεδονίας

  καρδίτσα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα απέστειλαν, οι δήμοι της Κεντρικής Μακεδονίας, προς τους πληγέντες από τον κυκλώνα "Ιανός" κατοίκους της Καρδίτσας. Την σχετική πρωτοβουλία ανέλαβε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) και ο πρόεδρος της Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

  Σήμερα το πρωί, ένα φορτηγό γεμάτο με τα είδη πρώτης ανάγκης αναχώρησε για την πόλη της Καρδίτσας, προκειμένου να παραδώσει στη δημοτική αρχή τους τόνους βοήθειας που συγκεντρώθηκε.

  Εξάλλου, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, εξασφάλισε, μεταξύ άλλων, χορηγία της ΕΥΑΘ Α.Ε, του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ), της Εταιρείας Διανομής Αερίου (ΕΔΑ) και άλλων φορέων, για την αποστολή στους πληγέντες μεγάλης ποσότητας εμφιαλωμένου νερού.

  Για αλληλεγγύη των πόλεων και των δήμων της χώρας, μεταξύ τους μίλησε ο κ. Καϊτεζίδης, που σημείωσε ότι οι ζημιές στην Καρδίτσα είναι πρωτοφανείς και απηύθυνε έκκληση στην Πολιτεία για ουσιαστική στήριξη με κάθε τρόπο των πληγέντων κατοίκων, αλλά και των δήμων της περιοχής.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ