Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 06-Οκτ-2020 14:06

  Ανανεώθηκε για τρία χρόνια η θητεία του διοικητικού συμβουλίου του ΟΣΕΘ

  Ανανεώθηκε για τρία χρόνια η θητεία του διοικητικού συμβουλίου του ΟΣΕΘ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στη σύνθεσή του, ανανεώθηκε για τρία χρόνια η θητεία του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), που συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα. Ήδη δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η σχετική κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

  Στις θέσεις τους παραμένουν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Γιάννης Καλογερούδης και Γιάννης Τόσκας αντίστοιχα, ενώ μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΣΕΘ, είναι οι: Φυγαλία Παπαγεωργίου, Κατερίνα Καρασαββίδου, Διαμαντής Θρασύβουλος, Πάρις Μπίλλιας, Ευθύμιος Φωτόπουλος, Παντελής Τσακίρης και Εμμανουήλ Βλαχογιάννης.

  Άμεσες προτεραιότητες του διοικητικού συμβουλίου του ΟΣΕΘ, όπως αυτές τέθηκαν στην σημερινή συνεδρίασή του, είναι ο προγραμματισμός νέων δρομολογίων, με αναδιάταξη του στόλου των λεωφορείων μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, αλλά και η διασφάλιση της τήρησης των υγειονομικών κανόνων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

  Στους μεσοπρόθεσμους στόχους των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΟΣΕΘ, συγκαταλέγονται η αναγκαία ποιοτική αναβάθμιση του παρεχόμενου έργου, μέσω της εφαρμογής συστήματος σύγχρονης τηλεματικής, ο συνολικός ψηφιακός μετασχηματισμός και η χρήση "έξυπνου" κομίστρου, η προώθηση των μελετών για την υλοποίηση των βασικών τερματικών σταθμών των ΜΜΜ, η αναδιάρθρωση των λεωφορειακών γραμμών στο πλαίσιο λειτουργίας του μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς και η παρακολούθηση της μελέτης ανάπτυξής του.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ