Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 24-Σεπ-2020 17:17

  Στο πλευρό των "ωφελούμενων" του ΟΑΕΔ η Περιφέρεια Αττικής

  Στο πλευρό των "ωφελούμενων" του ΟΑΕΔ η Περιφέρεια Αττικής
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στο πλευρό των εργαζομένων που απασχολήθηκαν στην Περιφέρεια Αττικής μέσω του ΟΑΕΔ, τάχθηκε για άλλη μια φορά το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, υπερψηφίζοντας, με ενισχυμένη πλειοψηφία, "απόφαση αποδοχής εργασίας", κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του.

  Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, τοποθετήθηκε στο πλευρό τους, καθώς όπως είπε "διαθέτουν εμπειρία και καλύπτουν πάγιες ανάγκες των υποστελεχωμένων υπηρεσιών της Περιφέρειας". Υπογράμμισε το ζήτημα των κενών που υπάρχουν στις υπηρεσίες της Περιφέρειας, ενώ ζήτησε για άλλη μια φορά την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για τις προσλήψεις στις υπηρεσίες της αυτοδιοίκησης. "Η αυτοδιοίκηση η οποία και πληρώνει τους εργαζόμενους, θα πρέπει να αποφασίζει η ίδια για τον αριθμό των προσλήψεων και την κάλυψη των αναγκών της", επισήμανε ο περιφερειάρχης.

  Τέλος, σημειώνεται ότι η αρχική εισήγηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο αφορούσε στην έκδοση ψηφίσματος για μια ομάδα συμβασιούχων και ο περιφερειάρχης, αποδέχθηκε σχετική πρόταση του Γ. Σγουρού προκειμένου το ψήφισμα να καλύπτει το σύνολο των συμβασιούχων κοινωφελούς εργασίας.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ