Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 24-Σεπ-2020 15:19

  Την υπό κατασκευή πτέρυγα ΜΕΘ του "Σωτηρία" επισκέφτηκαν οι Κ. Καραμανλής και Κ. Τασούλας

  Την υπό κατασκευή πτέρυγα ΜΕΘ του "Σωτηρία" επισκέφτηκαν οι Κ. Καραμανλής και Κ. Τασούλας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το νοσοκομείο "Σωτηρία" και την υπό κατασκευή πτέρυγα ΜΕΘ επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής, μαζί με τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Κώστα Τασούλα, καθώς και τον πρόεδρο, κ. Τιμολέων Κατσίπο και τον διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Αθανάσιο Γιάνναρη της ΚτΥπ (Κτιριακές Υποδομές ΑΕ).

  Οι εργασίες κατασκευής της μεγαλύτερης σε μέγεθος μονάδας ΜΕΘ σε νοσοκομείο στην χώρα μας, στο "Σωτηρία", δυναμικότητας 50 κλινών, έγιναν με γρήγορους ρυθμούς και βρίσκονται πλέον σε τελικό στάδιο. Το έργο αποτελεί δωρεά της Βουλής των Ελλήνων και την υλοποίηση του έχει αναλάβει η κρατική κατασκευαστική εταιρεία ΚτΥπ (Κτιριακές Υποδομές ΑΕ).

  "Η δωρεά από τη Βουλή οκτώ εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να κατασκευαστούν 50 ΜΕΘ στο νοσοκομείο "Σωτηρία”, αποτελεί σημαντική στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας, σε μία περίοδο που κάθε κλίνη είναι πολύτιμη" τόνισε σε δηλώσεις του ο κ Καραμανλής. "Πρόκειται- πρόσθεσε - για ένα σημαντικό έργο που θα ανακουφίσει το ΕΣΥ σε μια κρίσιμη περίοδο πανδημίας, το οποίο αποπερατώνεται σε χρόνο-ρεκόρ, χάρις στις προσπάθειες και την αυταπάρνηση των εργαζομένων της ΚτΥπ".

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ