Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 22-Σεπ-2020 20:51

  Η πανδημία Covid-19 στην πρεμιέρα του Μοριοδοτούμενου Εκπαιδευτικού Προγράμματος στο Ερρίκος Ντυνάν

  Η πανδημία Covid-19 στην πρεμιέρα του Μοριοδοτούμενου Εκπαιδευτικού Προγράμματος στο Ερρίκος Ντυνάν
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι τελευταίες εξελίξεις που καταγράφονται διεθνώς και στη χώρα μας σχετικά με την πανδημία της νόσου Covid-19, θα εξεταστούν αύριο (Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, ώρα 13.30' - 15.30') στην πρεμιέρα του μοριοδοτούμενου Εκπαιδευτικού Προγράμματος που έχει καταρτίσει και φέτος -με δωρεάν εγγραφή και παρακολούθηση- η Επιστημονική Επιτροπή του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

  Ο νέος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος για την ακαδημαϊκή περίοδο 2020- 21 θα ανοίξει με παρέμβαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ενώ κεντρικοί εισηγητές θα είναι η πνευμονολόγος - εντατικολόγος, καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αναστασία Κοτανίδου, και ο καθηγητής της Πολιτικής Υγείας στο LSE Ηλίας Μόσιαλος.

  Παρέμβαση για τις προοπτικές της πανδημίας θα κάνει και ο διακεκριμένος ερευνητής στον τομέα των ανοσοθεραπειών και των εμβολίων στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης.

  Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα για το νέο ακαδημαϊκό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 23 Ιουνίου . Καλύπτει 34 θεματικές ενότητες και μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ) συνολικά με 68 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits). Σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME - UEMS, και την αντίστοιχη έγκριση του Π.Ι.Σ., δίδονται σε κάθε συμμετέχοντα δύο (2) μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης για την παρακολούθηση καθενός από τα 34 σεμινάρια. Η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι δωρεάν, με μόνη προϋπόθεση τη συμπλήρωση -ηλεκτρονικά- της φόρμας εγγραφής στο πρόγραμμα.

  Το πρόγραμμα του 2020-2021 θα μεταδίδεται livestreaming, με τη δυνατότητα ερωτήσεων σε chat, καθώς και τη δυνατότητα για επικοινωνία και αξιολόγηση του προγράμματος ηλεκτρονικά. Έτσι είναι δυνατή η παρακολούθηση -και η μοριοδότηση- χωρίς να είναι προαπαιτούμενη η φυσική παρουσία στο νοσηλευτικό κέντρο.

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα μέσω του link: https://www.dunant.gr/el/news/ekpaideusi/iatriki-ekpaideusi/programma-synexizomenis-iatrikis-ekpaidefsis/.

  Η παρακολούθηση των σεμιναρίων σε απευθείας μετάδοση γίνεται μέσω του link: https://www.livemedia.gr/hdwebinars20_21.

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ