Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 21-Σεπ-2020 08:33

  Οι νέες διοικήσεις στα δικαστήρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης μετά τις εκλογές- Όλα τα ονόματα

  37.000 εκκρεμείς υποθέσεις του νόμου Κατσέλη θα δικαστούν σε 14 μήνες
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Παναγιώτη Στάθη

  Τρεις γυναίκες είναι οι νέες προϊστάμενοι σε Πρωτοδικείο, Εισαγγελία και Εφετείο Αθηνών μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στα μεγάλα δικαστήρια της χώρας.  Οι συνάδελφοί τους εμπιστεύθηκαν γυναίκες με χρόνια παρουσία στα ακροατήρια των δικαστηρίων και με στιβαρή παρουσία.

  Στην Αθήνα

  Νέα προϊσταμένη του Εφετείου Αθηνών αναδείχθηκε η πρόεδρος Εφετών Τριανταφύλλη Δρακοπούλου, η οποία την 1η Οκτωβρίου 2020 θα διαδεχτεί  τον απερχόμενο προϊστάμενο Κώστα Σταμαδιάνο.

  Στην εισαγγελία Εφετών επανεξελέγη ο νυν προϊστάμενος Ιωάννης Μωραϊτάκης.

  Στο Πρωτοδικείο Αθηνών οι δικαστές ανέδειξαν νέα προϊσταμένη την πρόεδρο πρωτοδικών Σοφία Φούρλαρη, η οποία θα διαδεχθεί στη θέση αυτή τον νεοπροαχθέντα εφέτη Γιώργο Γρίβα.

  Με 91 ψήφους στους 100 εξελέγη προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας η εισαγγελέας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου. Η κυρία  Παπαγεωργακοπούλου  ήταν και η μοναδική υποψήφια και διαδέχεται τον σημερινό προϊστάμενο της εισαγγελίας Βαγγέλη Ιωαννίδη

  Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών πρόεδρος εξελέγη η Αικατερίνη Ζοβανου και μέλη Συμβουλίου η Βιολέτα Χαβλοπουλου και η Αικατερίνη Μπιτζιλεκη. 

  Στη Θεσσαλονίκη

  Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα, στο Εφετείο, προϊστάμενος εξελέγη ο πρόεδρος Εφετών Χρήστος Νάστας και μέλη του Συμβουλίου αναδείχθηκαν οι Νικολέτα Παναγιωτίδου και Ευγενία Ντολοπούλου.

  Ο κ. Νάστας αναλαμβάνει παράλληλα και πρόεδρος της Επιτροπής Δικαστικού Μεγάρου.

  Στο "τιμόνι” του Πρωτοδικείου παραμένει η πρόεδρος Πρωτοδικών Ευαγγελία Αρβανίτου που επανεξελέγη, ενώ μέλη του Συμβουλίου αναλαμβάνουν οι Βασίλης Καραναστάσης και Στυλιανός Μπίος.

  Νέος προϊστάμενος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών εξελέγη ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

  Στο Ειρηνοδικείο αναδείχθηκε προϊσταμένη η ειρηνοδίκης Θωμαΐς Μελισσά-Χοϊλού και μέλη του Συμβουλίου οι Νικόλαος Μάνος και Ευδοκία Σελησίου.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ