Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 18-Σεπ-2020 13:38

  Στις κάλπες αύριο δικαστές και εισαγγελείς, για την ανάδειξη διοικήσεων Πρωτοδικείου και Εφετείου και αντίστοιχων Εισαγγελιών

  Στις κάλπες αύριο δικαστές και εισαγγελείς, για την ανάδειξη διοικήσεων Πρωτοδικείου και Εφετείου και αντίστοιχων Εισαγγελιών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις κάλπες προσέρχονται αύριο το πρωί οι δικαστές και οι εισαγγελείς της Αθήνας για την ανάδειξη νέων προϊσταμένων του Πρωτοδικείου και του Εφετείου, καθώς και των Εισαγγελιών Πρωτοδικών και Εφετών.

  Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των διοικήσεων των δύο μεγαλύτερων δικαστηρίων της χώρας θα διεξαχθεί υπό τα υγειονομικά δεδομένα που ορίζονται για την πανδημία του κορονοϊού, καθώς ήδη έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα.

  Για την θέση του επικεφαλής της Διοίκησης του Πρωτοδικείου την ψήφο εμπιστοσύνης των συναδέλφων τους διεκδικούν οι πρόεδροι Πρωτοδικών, Νίκος Ζαγοριανός, Παναγιώτης Λεβενιώτης και Σοφία Φούρλαρη, όλοι τους έμπειροι δικαστικοί λειτουργοί και με μακρά θητεία στην απονομή δικαιοσύνης.

  Υποψήφιοι για την διοίκηση του Εφετείου είναι οι πρόεδροι Εφετών, Τριανταφύλλη Δρακοπούλου, μέλος σήμερα στην Διοίκηση του δικαστηρίου και ο Δημήτρης Τράγκας.

  Στους εισαγγελείς Εφετών την θέση του προϊσταμένου διεκδικεί μόνο ένας υποψήφιος που είναι ο νυν προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ιωάννης Μωραϊτάκης.

  Μία είναι η υποψηφιότητα και για την Εισαγγελία Πρωτοδικών, με την εισαγγελέα Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου να ζητά την έγκριση των συναδέλφων της εισαγγελικών λειτουργών για την θέση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ