Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 11-Σεπ-2020 15:56

  Επισκέψεις Αδ. Γεωργιάδη και Θ. Καράογλου σε επιχειρήσεις στη ΒΙΠΕΘ στη Σίνδο

  Γεωργιάδης Βουλη 2020
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Βιομηχανικές επιχειρήσεις στη ΒΙΠΕΘ της Σίνδου επισκέφθηκαν, το μεσημέρι, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις τους, ενημερώθηκαν για τα προϊόντα και τις δραστηριότητές τους και συνομίλησαν με τις διοικήσεις, τα στελέχη και τους εργαζομένους τους.

  "Επισκεπτόμαστε από το πρωί βιομηχανικές μονάδες στην περιοχή της Σίνδου, οι οποίες κατάφεραν, και μέσα στην κρίση, να συνεχίσουν τις επενδύσεις τους, να αυξήσουν τις θέσεις εργασίας τους αλλά και να κρατήσουν ψηλά τους μισθούς τους. Όλα αυτά επενδύοντας σε υψηλή τεχνολογία, υψηλή παραγωγικότητα και στις πολλές εξαγωγές", δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

  "Αυτό", συνέχισε, "είναι το μοντέλο που η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να μεταφέρει σε όλη τη χώρα. Και μια από τις κύριες δράσεις του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και εμού προσωπικά, ως υπουργού Βιομηχανίας, είναι η θεσμοθέτηση πολλών κινήτρων για την ανάπτυξη των βιομηχανικών ζωνών, όπως της Σίνδου και τη λειτουργία τους με μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα. Γι αυτό ήρθαμε εδώ να δούμε πώς πηγαίνουμε και να ανακοινώσουμε τις πολιτικές μας".

  Ο υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, από την πλευρά του, σημείωσε ότι υπάρχουν στη Σίνδο "επιχειρήσεις υγιέστατες, επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων, οι οποίες όχι απλώς πηγαίνουν καλά, αλλά εξελίσσονται, αναπτύσσονται, εξάγουν τα προϊόντα τους και βεβαίως δίνουν προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία".

  Υπογράμμισε, δε, ότι είναι "πάρα πολύ σημαντικό να καταλάβουν όλοι ότι έχουμε πλέον μια κυβέρνηση, η οποία είναι φιλική στο επιχειρείν" διότι "το επιχειρείν και η ανάπτυξή του σημαίνει ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, στήριξη της ελληνικής κοινωνίας με την παροχή θέσεων εργασίας και γενικότερα πρόοδο και προκοπή για τον τόπο".

  Οι κ.κ. Γεωργιάδης και Καράογλου επισκέφθηκαν την "Ελληνική Ζύμη", τον "Μπάρμπα Στάθη" και τη "ΖΑΝΑΕ".

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ