Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 11-Σεπ-2020 13:26

  "Κόπηκαν" 3 από τους 25 προμηθευτές μασκών στα σχολεία από το Ελεγκτικό Συνέδριο

  Κορονοϊός: 32 τα νέα κρούσματα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Π. Στάθη

  "Κόπηκαν" από το διαγωνισμό για τις προμήθειες μασκών στα σχολεία 3 από τους 25 προμηθευτές, λόγω τυπικών προβλημάτων  σε έγγραφα.

  Στην απόφαση αυτή κατέληξε το ΣΤ΄ Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με το αιτιολογικό ότι οι 3 προμηθευτές δεν προσκόμισαν τα αναγκαία έγγραφα που προβλέπει η νομοθεσία.

  Το Κλιμάκιο επεξεργάστηκε τις συμβάσεις που αφορούσαν την προμήθεια μεγάλου αριθμού μασκών, οι οποίες πρόκειται να    διανεμηθούν στα σχολεία. Και τελικά από τους 25   υποψήφιους αναδόχους-προμηθευτές  μασκών,  κρίθηκε  ότι οι 22 έχουν τις προβλεπόμενες τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις να αναλάβουν την προμήθεια μασκών, ενώ αντίθετα 3 "κόπηκαν", καθώς υπήρξαν ουσιώδεις πλημμέλειες στα έγγραφα που προσκόμισαν οι υποψήφιοι ανάδοχοι –προμηθευτές.

  Οι πλημμέλειες αφορούσαν τη μη προσκόμιση πιστοποιητικών που απαιτεί η νομοθεσία για τις προμήθειες, όπως είναι αντίγραφο ποινικού μητρώου και άλλα  σχετικά έγγραφα.

  Η σχετική απόφαση εκδόθηκε από το ΣΤ΄ Κλιμάκιο  στο οποίο προήδρευε ο σύμβουλος Δημήτριος Πέππας και εισηγητής ήταν ο πάρεδρος Νικόλαος Σταματίου.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ