Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 10-Σεπ-2020 18:55

  Έκθεση Ελλήνων Ευρεσιτεχνών και νέων καινοτόμων προϊόντων στο Ζάππειο στις 18-20 Δεκεμβρίου

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη διεξαγωγή έκθεσης που θα αφορά τις ελληνικές ευρεσιτεχνίες καθώς και την παρουσίαση νέων και καινοτόμων προϊόντων αποφάσισε να διοργανώσει το ΔΣ της Ενωσης Ελληνων Ευρεσιτεχνών. 

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η έκθεση θα πραγματοποιηθεί  στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ στην  Αθήνα  στις  18, 19 και  20 Δεκεμβρίου  2020. 

  Το κόστος κάθε περιπτέρου είναι  45 Ευρώ την κάθε ημέρα, επιφάνειας  1, 2 τ.μ. συν την απόσταση ασφαλείας  όπως ορίζεται από τους κανονισμούς.
  Το κάθε περίπτερο θα περιλαμβάνει  1 τραπέζι με τραπεζοκάλυμμα και  2  καρέκλες, θα είναι  χωρίς χώρισμα για περισσότερη άνεση.

  Σκοπός  της έκθεσης είναι η Προβολή της πατέντας, η Εμπορική  Αξιοποίησή της, η Συνεργασία με κατασκευαστικές εταιρίες, η δυνατότητα παραγωγής  ή συμπαραγωγής της πατέντας, η ενοικίασή της  ή και η πώληση της. 

  Την έκθεση υποστηρίζουν τα Επιμελητήρια της  χώρας μας και τα αρμόδια Υπουργεία.

  Επιπλέον, αναφέρεται πως θα προσκληθούν όλες  οι Πρεσβείες  και ο Εμπορικός τους ακόλουθος. 

  Το ΔΣ της ΕΕΕ αποφάσισε στο πλαίσιο της έκθεσης να απονείμει 3 βραβεία ανά θεματική ενότητα, ενώ μετά από πρόταση των μελών του Δ.Σ, θα βραβευθούν βετεράνοι της  ελληνικής ευρεσιτεχνίας και καινοτομίας, των οποίων  η πατέντα παράγεται σαν προϊόν στη χώρα μας.

  Όπως σημειώνεται μέσα σε μόλις μια εβδομάδα μετά την απόφαση για διεξαγωγή της  Έκθεσης έχουν δηλωθεί ήδη 28 συμμετοχές.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ