Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 25-Αυγ-2020 14:02

  Σε B2B event μετατρέπεται η Έκθεση International Green Week 2021

  Σε B2B event μετατρέπεται η Έκθεση International Green Week 2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε ένα αποκλειστικά B2B event (B2B διεθνείς συναντήσεις), που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 22 Ιανουαρίου 2021, μετατρέπεται η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Προϊόντων με απευθείας πώληση στο κοινό, International Green Week 2021, η οποία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

  Η σχετική πρωτοβουλία του Εκθεσιακού Οργανισμού αποτελεί απόρροια της εξάπλωσης της πανδημίας, ενώ λαμβάνει υπόψη της το γενικότερο πλαίσιο σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις σχετικά με τον Covid-19 αντιμετωπίζοντας με αίσθημα ευθύνης ζητήματα ασφάλειας και δημόσιας υγείας. 

  Το νέο format της International Green Week 2021 θα περιλαμβάνει πέντε πλούσιες ημέρες επιχειρηματικών συζητήσεων, οι οποίες θα εστιάζουν στους εμπορικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο, με σκοπό να παραμείνει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των επιχειρήσεων του κλάδου. "Ως ζωτικό μέρος της οικονομίας, ο τομέας των τροφίμων και της γεωργίας αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις. Στόχος μας είναι να βρούμε λύσεις και να διαμορφώσουμε το μέλλον. Στην International Green Week 2021 θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα διαλόγου για τη γεωργική πολιτική", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής της έκθεσης, Lars Jaeger.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι η International Green Week πραγματοποιείται ετησίως στο Βερολίνο από το 1926 και κατατάσσεται στις καλύτερες εκθέσεις του κλάδου της, καθώς είναι μια από τις λίγες διοργανώσεις στη Γερμανία με απευθείας πώληση στο κοινό.

  Η επόμενη International Green Week έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα από τις 21 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022.

  Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την International Green Week 2021, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στην Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.gruenewoche.de/en/.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ