Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 24-Αυγ-2020 16:35

  Παράταση έως 30/9 για τις φορολογικές δηλώσεις ζητούν οι φοροτεχνικοί

  Παράταση έως 30/9 για τις φορολογικές δηλώσεις ζητούν οι φοροτεχνικοί
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την παράταση της ημερομηνίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων ζητά εκ νέου με επιστολή της η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Νομού Θεσσαλονίκης.

  Όπως σημειώνει, είναι απαραίτητο δεδομένου ότι φετινός Αύγουστος έχει υπερβολικές υποχρεώσεις εκτός των φορολογικών δηλώσεων, συνέχεια αναστολών, δήλωση τετραγωνικών στην πλατφόρμα της ΚΕΔΕ οι οποίες σχετίζονται και με το Ε9, δηλώσεις covid ιδιοκτητών, πρόγραμμα Συν-Εργασία, πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ, συν τα τρέχοντα θέματα της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα παρόλες τις προσπάθειες, ο όγκος είναι μεγάλος και οι δυσκολίες και τα προβλήματα πολλά και άλυτα.

  Ειδικότερα, στην επιστολή της η ΕΦΕΕΘ αναφέρει:

  "Σε συνέχεια των επιστολών που σας έχουμε αποστείλει σχετικά με την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, φυσικών και νομικών προσώπων, σας είχαμε αναφέρει πως η καταληκτική ημερομηνία πρέπει να είναι στις 30/09/2020 ώστε να μπορέσουν οι λογιστές φοροτεχνικοί να φέρουν σε πέρας την υποβολή των δηλώσεων έγκαιρα και έγκυρα.

  Όλο τον Αύγουστο οι λογιστές φοροτεχνικοί συνεχίσαμε την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος αλλά και το μηνιαίων τρεχουσών υποχρεώσεων.

  Όπως γνωρίζετε φετινός Αύγουστος έχει υπερβολικές υποχρεώσεις εκτός των φορολογικών δηλώσεων, συνέχεια αναστολών, δήλωση τετραγωνικών στην πλατφόρμα της ΚΕΔΕ οι οποίες σχετίζονται και με το Ε9 , δηλώσεις covid ιδιοκτητών, πρόγραμμα Συν-Εργασία, πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ, συν τα τρέχοντα θέματα της καθημερινότητας. 

  Παρόλες τις προσπάθειες που κάνουμε το σύνολο των συναδέλφων, ο όγκος είναι μεγάλος και οι δυσκολίες και τα προβλήματα πολλά και άλυτα.

  Ταυτόχρονα η χώρα μας τον μήνα Αύγουστο περνάει το δεύτερο κύμα της πανδημίας με την κυβέρνηση να λαμβάνει νέα μέτρα.

  Περιμένουμε την κατανόηση σας και την άμεση ανταπόκριση σας, έτσι ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα μας για παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων μέχρι τις 30/09/2020”.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ