Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 24-Αυγ-2020 11:50

    Διαδικτυακή εκδήλωση ΣΕΒ - Ελληνογερμανικού με ομιλητή τον Dr. Ichak Kalderon Adizes

    Διαδικτυακή εκδήλωση ΣΕΒ - Ελληνογερμανικού με ομιλητή τον Dr. Ichak Kalderon Adizes
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Το MDA Ελλάς, Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις,
    σας προσκαλεί σε διαδικτυακή ομιλία υπό την αιγίδα του ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών) και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου με θέμα:

    "How to manage in time of crisis"
    Προσκεκλημένος Ομιλητής: Dr. Ichak Kalderon Adizes

    Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020
    7.00μμ Ελλάδα | 9.00am PDT | 12.00pm EDT | 5.00pm UK
    Συντονιστής: Οδυσσέας Κυριακόπουλος (επιχειρηματίας)

    Χορηγοί: 
    Lavipharm, Grant Thornton
    Υποστηρικτής: Diadikasia S.A.
    Χορηγός επικοινωνίας: "Capital.gr", "ΚΕΦΑΛΑΙΟ"

    Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη δημιουργία της Ειδικής  Μονάδας ΝΠ για ενήλικες στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων.

    Με πορεία μεγαλύτερη των 40 ετών, ο Dr. Ichak Adizes ανέπτυξε και βελτίωσε μια μεθοδολογία που φέρει το όνομά του. Η μεθοδολογία Adizes συνδράμει σε εταιρείες, κυβερνήσεις και οργανισμούς να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα και να διαχειριστούν την ταχεία αλλαγή χωρίς καταστροφικές συγκρούσεις. Το Leadership Excellence Journal τον κατέταξε ως έναν από τους Top 30 Thought Leaders στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ινστιτούτο Adizes ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους συμβουλευτικούς οργανισμούς, ενώ η Executive Excellence Journal τον συμπεριέλαβε στη λίστα των Top 30 Consultants στην Αμερική. 

    Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://adizes.com/ 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ