Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 04-Αυγ-2020 09:41

  Με φυσική παρουσία στο Λονδίνο η Delfi Partners

  Με φυσική παρουσία στο Λονδίνο η Delfi Partners
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Φυσική παρουσία στo Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στο Λονδίνο αποκτά η Delfi Partners & Company, με στόχο την επίτευξη των αναπτυξιακών της πλάνων στην Ευρώπη.

  Aναγνωρίζοντας τη σημασία του Λονδίνου ως επιχειρηματικού και επενδυτικού κέντρου, η Delfi Partners & Company επεκτείνεται, προσλαμβάνοντας, παράλληλα, νέα στελέχη για να επανδρώσουν το γραφείο. Το γραφείο, στο κέντρο του Λονδίνου (περιοχή Mayfair), διαθέτει εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις, υποστηρίζοντας την παροχή όλου του εύρους των υπηρεσιών της Delfi Partners.

  "Με μεγάλη χαρά επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας στο Λονδίνο, το οποίο θεωρούμε έναν σημαντικό κόμβο επιχειρηματικότητας με ισχυρή δυναμική. Στο πλαίσιο αυτό, η παρουσία μας στo Λονδίνο θα συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη των αναπτυξιακών μας πλάνων. Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε το γραφείο μας στο Λονδίνο σε ένα κέντρο επαφών και παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και άριστης εξυπηρέτησης για θεσμικούς επενδυτές στο χώρο των NPLs και REOs” δήλωσε ο Δρ. Γιώργος Μούντης, Διευθύνων Σύμβουλος της Delfi Partners & Company. 
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ