Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 23-Ιουλ-2020 10:52

  Δύο νέα webinars πραγματοποίησε η AHK Akademie του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

  Δύο νέα webinars πραγματοποίησε η AHK Akademie του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δύο νέα webinars πραγματοποιήθηκαν από την AHK Akademie, σε συνεργασία με εταιρείες-μέλη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

  Το πρώτο webinar, με θέμα "Νομικές συνέπειες υγειονομικών πρωτόκολλων τουριστικών επιχειρήσεων", οργανώθηκε από κοινού με την DQS Hellas Ltd. και συμμετείχαν 50 εταιρείες από τον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο.

  Το δεύτερο webinar είχε τίτλο "GDPR & Ασφάλεια Δεδομένων" και υλοποιήθηκε, σε συνεργασία με την TÜV HELLAS (TÜV NORD), εξασφαλίζοντας 46 συμμετέχοντες.

  Τα webinars προσφέρθηκαν δωρεάν, με στόχο την ενημέρωση και την υποστήριξη της προσαρμογής των επιχειρήσεων στις νέες συνθήκες, που έχουν προκληθεί στην αγορά κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης κατά του κορονοϊού.

  Η AHK Akademie αποτελεί μια νέα υπηρεσία του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου με σκοπό τη συνεχή εξέλιξη των σύγχρονων στελεχών της αγοράς μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων.

  Τα σεμινάρια αφορούν σε βασικούς κλάδους της οικονομίας, όπως τρόφιμα - ποτά, τουρισμός, διοίκηση επιχειρήσεων κ.α. και επικεντρώνονται στην απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων (soft skills) για στελέχη επιχειρήσεων.

  Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο υλοποιεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με καταξιωμένες εταιρείες–μέλη του, οι οποίες επικεντρώνονται στην Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, Προϊόντων και Εγκαταστάσεων καθώς και στην Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ