Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 11-Ιουλ-2020 11:47

  Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 85η ΔΕΘ

  Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 85η ΔΕΘ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έναν σημαντικό αριθμό εκδηλώσεων πρόκειται να διοργανώσει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, όπου τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία. 

  Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, από τις 5 έως τις 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σχετικά με τις εφαρμογές της ψηφιοποίησης στην επιχειρηματικότητα, τη διττή εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση, το Παγκόσμιο Δίκτυο των Διμερών Γερμανικών Επιμελητηρίων, την ενεργειακή αγορά και την εξοικονόμηση ενέργειας, τις εμπορικές εκθέσεις, την εταιρική υπευθυνότητα, τη βιωσιμότητα, τον τουρισμό και την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας μετά την πανδημία. 

  Μέσα από τις εκδηλώσεις, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο θα επιδιώξει να εντείνει το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την έκθεση, αλλά και να αναδείξει θέματα, τα οποία προσφέρονται για περαιτέρω τόνωση των ελληνογερμανικών σχέσεων στο πεδίο της αγοράς, του εμπορίου και των επενδύσεων, καθώς και της εκπαίδευσης, έναν τομέα, ο οποίος, εφόσον "καλλιεργηθεί" κατάλληλα, μπορεί να προσφέρει καθοριστικά στη γενικότερη αναβάθμιση των γνωσιακού επιπέδου εργαζομένων και στελεχών της αγοράς. 

  Η τελική λίστα με τις εκδηλώσεις, καθώς και οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους, θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες. Όλες οι εκδηλώσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, στο Εθνικό Γερμανικό Περίπτερο 13.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ