Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 08-Ιουλ-2020 15:54

  Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών: "Ελάτε να χτίσουμε μαζί τη Στέγη Αριάδνη"

  Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών: "Ελάτε να χτίσουμε μαζί τη Στέγη Αριάδνη"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με ένα απλό SMS με τη λέξη "ΣΤΕΓΗ" στο 19 805 από το κινητό σας, μπορείτε να παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο στο να χτιστεί το συντομότερο δυνατόν η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης "ΑΡΙΑΔΝΗ" και να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι 9 ενήλικες με σοβαρή κινητική αναπηρία. 

  Ένα σπίτι που θα τους προσφέρει οικογενειακή θαλπωρή, φροντίδα και αγάπη.

  Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών: "Ως μέλος της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί" και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εγκεφαλικής Παράλυσης, πιστεύουμε στις απέραντες δυνατότητες κάθε ανθρώπου με εγκεφαλική παράλυση, φτάνει να του δίνονται ίσες ευκαιρίες. 

  Με τη βοήθεια και έμπρακτη εμπιστοσύνη της κοινωνίας, έχουμε επιτελέσει όλα αυτά τα χρόνια ένα σημαντικό και αναγνωρισμένο έργο και έχουμε φροντίσει πάνω από 4.000 παιδιά και ενήλικες  με εγκεφαλική παράλυση.

  Η ίδρυση Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, όπως η ΣΤΕΓΗ "ΑΡΙΑΔΝΗ", είναι μια από τις πιο επείγουσες ανάγκες αυτής της εποχής και κατ’ επέκταση η απόλυτη προτεραιότητά μας,  καθώς πολλοί ενήλικες με βαριά κινητική αναπηρία βρίσκονται με υπερήλικες γονείς που δεν είναι πια σε θέση να τους φροντίσουν στο σπίτι.

  Οπότε, ελάτε να χτίσουμε μαζί το νέο τους σπιτικό και να τους προσφέρουμε το ασφαλές μέλλον που δικαιούνται, ενώ συγχρόνως  ανακουφίζουμε τους γενναίους γονείς τους! 

  Χάρη στη δική σας υποστήριξη, τον Ιούνιο συγκεντρώθηκε το 1/4 του ποσού που απομένει για να ολοκληρωθεί το έργο της Στέγης. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και όλο τον Ιούλιο 2020 και είμαστε σίγουροι ότι μαζί με όλους εσάς θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να χτίσουμε το πιο όμορφο σπίτι, όσο πιο γρήγορα γίνεται!".

  Χρέωση: 2,50 ευρώ ανά sms 
  (με ΦΠΑ από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και επιπλέον επιβάρυνση 12% ή 15% ή 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού σας προ ΦΠΑ) 

  Γραμμή παραπόνων: 210 7482690 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ