Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 07-Ιουλ-2020 14:50

  Οικονομικό Επιμελητήριο: Μεγάλη επιτυχία της ημέρας εθελοντικής δράσης

  Οικονομικό Επιμελητήριο: Μεγάλη επιτυχία της ημέρας εθελοντικής δράσης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μεγάλη επιτυχία είχε η ημέρα εθελοντικής δράσης, που διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, με δράσεις σε όλη τη χώρα, την Παρασκευή, 3 Ιουλίου. 

  Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εθελοντικές αιμοδοσίες σε συνεργασία με νοσοκομεία σε όλη τη χώρα, ενώ συγκεντρώθηκαν προϊόντα ατομικής προστασίας, από πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις, για το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τις κατά τόπους Μητροπόλεις. 

  Αναλυτικότερα, έχουν συγκεντρωθεί και θα διατεθούν στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο και τις Μητροπόλεις:

  25.400 μάσκες
  2.684 μπουκάλια αντισηπτικού υγρού
  4.200 γάντια μιας χρήσης 
  840 πακέτα αντισηπτικά μαντηλάκια

  Επίσης, συλλέχθηκαν πάνω από 120 φιάλες αίματος, οι οποίες διατέθηκαν στα νοσοκομεία της χώρας και - σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ - όσοι πολίτες το επιθυμούσαν, υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό. 

  Ο Πρόεδρος του ΟΕΕ Κωνσταντίνος Κόλλιας δήλωσε: "Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος απέδειξε, για ακόμα μια φορά, ότι πάνω από τους αριθμούς, υπάρχει πάντα ο άνθρωπος. Η δράση, που οργανώσαμε, εντάσσεται στο πλαίσιο της έντονης δραστηριότητάς μας στην κατεύθυνση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, που συμμετείχαν ενεργά σε αυτή τη δράση, τις διοικήσεις των νοσοκομείων, την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τις Μητροπόλεις, καθώς και τον ΕΟΔΥ, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν εφικτή η πραγματοποίηση αυτής της δράσης". 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ