Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 30-Ιουν-2020 14:13

  Π. Παλαιολόγος (Hotelbrain): Προσεκτικό άνοιγμα του Τουρισμού, να διατηρήσουμε την καλή εικόνα της χώρας

  Π. Παλαιολόγος (Hotelbrain): Προσεκτικό άνοιγμα του Τουρισμού, να διατηρήσουμε την καλή εικόνα της χώρας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Πρόκειται για έναν καθημερινό αγώνα, σε μια δύσκολη συγκυρία για τον Τουρισμό. Το άνοιγμα θα πρέπει να γίνει προσεκτικά, η χώρα να διατηρήσει τη σοβαρή εικόνα που έχει και να δείξουμε και εμείς πως είμαστε επαγγελματίες. Η κρίση αυτή μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό του τουριστικού προϊόντος και για καλύτερες υποδομές" είπε ο πρόεδρος & ιδρυτής της Hotelbrain Πάνος Παλαιολόγος σε παρέμβασή του στο "The Greek Tourism Debate".

  Όπως είπε, τα δεδομένα στον Τουρισμό αλλάζουν μέρα με την ημέρα και οι υπάρχουσες κρατήσεις μπορεί να ακυρωθούν ανά πάσα στιγμή. "Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις χωρίς δεδομένα. Ευελπιστούμε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανοίξουμε και τα νησιά, να ακολουθήσουν οι αεροπορικές εταιρείες και οι tour operators" τόνισε.

  Ο προορισμός είναι αυτός που φέτος θα καθορίσει την ζήτηση και όχι το concept των ξενοδοχείων, όπως εξήγησε ο κ. Παλαιολόγος, καθώς προτιμάται η οδική πρόσβαση, ενώ θα κινηθούν και προορισμοί για τον εσωτερικό τουρισμό.

  "Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στην έλλειψη κεφαλαίων. Μακροπρόθεσμα όμως πιστεύω πως δεν θα πέσουν οι αξίες των τουριστικών επιχειρήσεων" συμπλήρωσε.

  Β. Κουρλιμπίνη

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ