Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 23-Ιουν-2020 16:25

  Το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου διοργανώνει webinar για την ενημέρωση των Ελλήνων εξαγωγέων

  Το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου διοργανώνει webinar για την ενημέρωση των Ελλήνων εξαγωγέων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία διοργάνωσης ενός webinar με θέμα "Doing Business with Africa"με σκοπό την ενημέρωση των ελληνικών επιχειρήσεων για την κατάσταση των αγορών στις αφρικανικές χώρες και τον τρόπο εισόδου τους σε αυτές με τελικό στόχο την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών προς τα αφρικανικά κράτη, σε όλους τους τομείς στην μετά-covid-19 εποχή.

  Το webinar θα πραγματοποιηθεί ‪την Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, στις 14:00 ώρα Ελλάδος‬, με ομιλητές τους: Γιάννη Κουρκουτά, διευθύνοντα σύμβουλο της MrExportToAfrica, Αντώνη Μαυρίδη, μέλος ΔΣ Eλληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου και Απόστολο Μιχαλόπουλο, σύμβουλο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στην Νότια Αφρική.

  Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το τηλε-σεμινάριο δωρεάν και να θέσουν ερωτήματα στους ομιλητές πριν και κατά τη διάρκεια του webinar, το οποίο θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Λεπτομέρειες σχετικά με τις τεχνικές πληροφορίες θα δοθούν στους ενδιαφερομένους όταν κατοχυρωθεί η συμμετοχή τους.

  Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο: eventora.com

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ