Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 22-Ιουν-2020 21:42

  Τσοβόλας: Τα έγγραφα που εστάλησαν στην Επιτροπή απενεχοποιούν πλήρως τον Δ. Παπαγγελόπουλο

  Τσοβόλας: Τα έγγραφα που εστάλησαν στην Επιτροπή απενεχοποιούν πλήρως τον Δ. Παπαγγελόπουλο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι αποκαλύψεις των ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες για την υπόθεση της Novartis και τα έγγραφα που εστάλησαν σήμερα στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή απενοχοποιούν πλήρως τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, σημειώνουν σε δήλωσή τους οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρης Τσοβόλας και η Λύδια Τσοβόλα

  Ειδικότερα, οι συνήγοροι υπεράσπισης του κ. Παπαγγελόπου αναφέρουν:

  "Μετά τις αποκαλύψεις από τα Μ.Μ.Ε. των τελευταίων ημερών για τους φίλους της ΝΔ και τα έγγραφα που εστάλησαν στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή τις τελευταίες ημέρες, κατασκευάστηκε βρώμικο υλικό για να καλύψει τους φίλους μάρτυρες της Νέας Δημοκρατίας και τους πραγματικούς ενόχους του σκανδάλου NOVARTIS.

  Και βέβαια η πλειοψηφία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής εφαρμόζει μεθόδους εκτάκτων στρατοδικείων της μετεμφυλιακής περιόδου, γιατί ενώ διανέμει καθημερινά έγγραφα εκατοντάδων σελίδων δεν δίνει καμμιά προθεσμία για να μελετηθούν και να υπάρξει αντίκρουση. Τώρα πλέον αποκαλύπτονται πλήρως οι πραγματικοί ένοχοι του σκανδάλου NOVARTIS και οι ηθικοί αυτουργοί της σκευωρίας που κατασκευάστηκε σε βάρος του Δημ. Παπαγγελόπουλου.

  Επιστράτευσαν σήμερα και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να παρέμβει παρανόμως με δηλώσεις στο έργο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, αποκαλύπτοντας πανηγυρικά ότι η ηγεσία της ΝΔ και της Κυβέρνησης κρύβεται πίσω από όλες τις άθλιες μεθοδεύσεις, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και κάθε θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα.

  Και αυτά τα σημερινά έγγραφα, ακόμη και αν θεωρηθούν αληθή ουδόλως ενοχοποιούν τον Δημ Παπαγγελόπουλο σε σχέση με τις διερευνώμενες πράξεις,  αντιθέτως τον απενοχοποιούν πλήρως”.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ
  29 Απριλίου 2021