Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 15-Ιουν-2020 14:48

  ΟΑΕΔ: Προσωρινά μητρώα δικαιούχων και παρόχων και προσωρινοί πίνακες αποκλειομένων, του προγράμματος παιδικών κατασκηνώσεων

  ΟΑΕΔ: Προσωρινά μητρώα δικαιούχων και παρόχων και προσωρινοί πίνακες αποκλειομένων, του προγράμματος παιδικών κατασκηνώσεων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουνίου, τα προσωρινά μητρώα δικαιούχων και παρόχων και οι προσωρινοί πίνακες αποκλειομένων, στο πλαίσιο του προγράμματος διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2020, του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

  Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών μητρώων και πινάκων, από τις 16.06.2020 και ώρα 08:00 μέχρι τις 18.06.2020 και ώρα 15:00, αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, δικαιολογητικά που συνοδεύουν τις ενστάσεις των δικαιούχων, είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση ηλεκτρονικά, είτε κατατίθενται στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), μέχρι τις 19.06.2020, στις 14:00. Δικαιολογητικά που συνοδεύουν τις ενστάσεις των παρόχων, σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων.

  Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.oaed.gr/kataskenotiko-programma-2020.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ