Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 13-Ιουν-2020 16:11

  Δυναμική επανεκκίνηση του ελληνικού ιπποδρόμου

  Δυναμική επανεκκίνηση του ελληνικού ιπποδρόμου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η δράση στο Markopoulo Park επιστρέφει τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, με ρεκόρ συμμετοχών και ιπποδρομιών. Η πρώτη συγκέντρωση μετά τη διακοπή, θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

  Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει 10 κούρσες, στις οποίες θα πάρουν μέρος 85 καθαρόαιμοι ίπποι, αριθμός ρεκόρ για τον ελληνικό ιππόδρομο. Από αυτούς οι 16 θα τρέξουν για πρώτη φορά στο Markopoulo Park. Η μετάδοση των ελληνικών ιπποδρομιών θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και από το High Tv.

  Δύο ΣΚΟΡ 4 και ένα ΣΚΟΡ 6

  Μεγάλο είναι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον με την προσφορά τριών ΣΚΟΡ τα οποία δίνουν την ευκαιρία στους παίκτες, που θα προβλέψουν σωστά τους νικητές σε συνεχόμενες κούρσες, να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

  Συγκεκριμένα προσφέρονται:

  ·ΣΚΟΡ 4 από την 1η έως και την 4η ιπποδρομία

  ·ΣΚΟΡ 6 από την 5η έως και την 10η ιπποδρομία

  ·ΣΚΟΡ 4 από την 7η έως την 10η ιπποδρομία

  Μοιράζει πάνω από 40.000 ευρώ το τζακ ποτ

  Στο ΣΚΟΡ 6, από το τζακ ποτ της τελευταίας ιπποδρομιακής συγκέντρωσης πριν από την διακοπή, μεταφέρεται το ποσό των 17.335 ευρώ. Οι νικητές αναμένεται να μοιραστούν πάνω από 40.000 ευρώ.

  Τα κέρδη θα είναι ενισχυμένα για τους νικητές του Γκανιάν, αφού συνεχίζεται η πριμοδότησή του με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες. Το Γκανιάν είναι το πιο απλό παιχνίδι αφού χρειάζεται να βρεις μόνο τον νικητή της ιπποδρομίας.

  Δείτε το πρόγραμμα

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ
  29 Απριλίου 2021