Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 10-Ιουν-2020 16:44

  Δήμαρχος Ηρακλείου: Αγγίζει το απόλυτο η συμμετοχή των μαθητών στα μαθήματα

  Δήμαρχος Ηρακλείου: Αγγίζει το απόλυτο η συμμετοχή των μαθητών στα μαθήματα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

   Σύσκεψη με τους διευθυντές των σχολείων και των νηπιαγωγείων του δήμου είχε ο δήμαρχος Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ένας πρώτος απολογισμός και διαπιστώθηκε πως η λειτουργία των σχολείων της πόλης συνεχίζεται το ίδιο ομαλά όπως ξεκίνησε. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν από τους εκπαιδευτικούς, η συμμετοχή των παιδιών στα μαθήματα ξεπερνάει το 90%.

  Από την πλευρά της, η δημοτική Αρχή, συνεχίζει τον εφοδιασμό των σχολικών μονάδων με όλα τα απαραίτητα και κυρίως με αντισηπτικά, ενώ έχει γίνει εντατικοποίηση των καθαρισμών. Ο δήμος και η εκπαιδευτική κοινότητα βρίσκονται σε διαρκή επαφή, αφού πέρα από την πορεία της τωρινής σχολικής χρονιάς που πλησιάζει στο τέλος της, γίνεται και ο σχεδιασμός για την καινούργια που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

  "Στη μέση περίπου, αυτής της ιδιόμορφης τελικής ευθείας για την ολοκλήρωση του σχολικού έτους στην πόλη μας, θελήσαμε να κάνουμε τον απολογισμό της έως τώρα πορείας από την ημέρα της επανεκκίνησης των σχολείων, να καταγράψουμε τυχόν προβλήματα και ανάγκες και να εξετάσουμε την πορεία έως το τέλος του μήνα που θα κλείσουν για το καλοκαίρι τα σχολεία. Χαίρομαι που το σχέδιο το οποίο καταρτίσαμε και εφαρμόζουμε, σε αγαστή συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων δουλεύει, κάτι που αποδεικνύεται και από τη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών στα μαθήματα, συμμετοχή που αγγίζει το απόλυτο", ανέφερε ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος και πρόσθεσε: "Τα παιδιά και η ασφάλεια της υγείας τους είναι η απόλυτη προτεραιότητα, γι' αυτό και δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε για τα σχολεία μας και τη λειτουργία τους".

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ
  29 Απριλίου 2021