Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 13-Μαϊ-2020 16:21

  Δημιουργείται "Παρατηρητήριο Επιπτώσεων του Κορονοϊού στην Οικονομική Ζωή" για τις επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδος

  Δημιουργείται "Παρατηρητήριο Επιπτώσεων του Κορονοϊού στην Οικονομική Ζωή" για τις επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδος
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το Επιμελητήριο Αχαΐας, με την συνεργασία των Επιμελητηρίων Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, καθώς και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών, ανέλαβαν πρωτοβουλία με στόχο να αποτυπώνουν διαχρονικά και να εκτιμούν τις οικονομικές επιπτώσεις στις επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδος, από την υγειονομική κρίση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

  Για τον λόγο αυτό, όπως σημειώνεται σε σημερινή ανακοίνωση, τίθεται σε λειτουργία το "Παρατηρητήριο Επιπτώσεων του Κορονοϊού στην Οικονομική Ζωή" (ΠΕΚΟΖ) της περιοχής.

  Για το σκοπό αυτό θα σταλεί στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των μελών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, σχετική επιστολή όπου θα περιλαμβάνει το σύνδεσμο του ερωτηματολογίου, προκειμένου να γίνει η εισαγωγή και η καταχώρηση των δεδομένων.

  "Σε αυτή την σημαντική συλλογική προσπάθεια, επισημαίνουμε την αναγκαιότητα της συνδρομής των επιχειρήσεων όλων των κλάδων και όλων των νομικών μορφών, καθώς και των λογιστών ώστε να αφιερώσουν λίγο χρόνο, για την συμπλήρωση των δεδομένων, με βάση τα οποία θα λειτουργεί το Παρατηρητήριο" σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

  Στόχος είναι να παραμείνει το Παρατηρητήριο σε λειτουργία συνεχώς, καθώς θα αποτελεί ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο για την λήψη αποφάσεων και χάραξη στρατηγικών.

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ