Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 11-Μαϊ-2020 19:23

  ΙΣΑ: Προσφορά 20 συστημάτων καθαρισμού και απολύμανσης του αέρα σε 5 νοσοκομεία της Αττικής

  ΙΣΑ: Προσφορά 20 συστημάτων καθαρισμού και απολύμανσης του αέρα σε 5 νοσοκομεία της Αττικής
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση των 20 συστημάτων καθαρισμού και απολύμανσης του αέρα που προσέφερε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής σε κλινικές Covid-19 σε πέντε νοσοκομεία πρώτης γραμμής της Αττικής.

  Ειδικότερα τα συστήματα Healthway DFS, τα οποία είναι δωρεά της εταιρείας Eurodiet Med  εγκαταστάθηκαν σε χώρους υποδοχής ασθενών ύποπτων για κορονοϊό στα νοσοκομεία Αττικόν, Θριάσιο, Ευαγγελισμός, Σωτηρία και ΝΙΜΤΣ.

  Σχολιάζοντας το θέμα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης τόνισε τα εξής :

  " Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για να συμβάλλουμε στην υγειονομική θωράκιση της χώρας, στην προστασία των πολιτών και των λειτουργών της υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Ο αόρατος εχθρός δείχνει σημάδια υποχώρησης ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι καιροφυλακτεί και εάν κάνουμε το λάθος να τον υποτιμήσουμε θα το πληρώσουμε. Ο ΙΣΑ με την ειδική επιστημονική επιτροπή που έχει συγκροτήσει παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και αναζητεί λύσεις στα προβλήματα που ανακύπτουν. Ενισχύουμε συνέχεια το δίχτυ προστασίας των πολιτών καθώς και του ιατρικού κόσμου που πρέπει να είναι ασφαλής για να δώσει τη μάχη."

  Από την πλευρά του ο Διονύσης Βλάχος, Γενικός Ιατρός, Ιατρικός Δ/ντης EurodietMed τόνισε τα εξής:

  "Οφείλουμε να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα όπλα που μας παρέχει η τεχνολογία και η επιστήμη, για να προστατεύουμε με τον καλύτερο τρόπο τα πολυτιμότερα αγαθά που έχουμε: την υγεία και κατ΄ επέκταση την ίδια τη ζωή. Τα συστήματα Healthway DFS που επιλέξαμε και δωρίσαμε, εμπεριέχουν πατενταρισμένη τεχνολογία που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, με σκοπό τον πόλεμο κατά των μικροβίων. Εξασφαλίζουν Medical Grade φίλτρανση αέρα, σε όλες τις κατηγορίες ρύπων, έως και 0,007 μικρόμετρα ( ο SARS-Cov-2 είναι 0,1 μικρόμετρα, ενώ αποδεδειγμένα θανατώνουν ιούς μικρότερους του SARS). Μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα αερομεταφερόμενης μετάδοσης. Η αφαίρεση όλων των ρύπων, διασφαλίζει καλύτερο περιβάλλον στους εσωτερικούς χώρους, δημιουργώντας πολύ καλύτερες συνθήκες περίθαλψης και νοσηλείας".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ