Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 24-Απρ-2020 17:04

  Δωρεάν σύστημα τηλεϊατρικής "doctornext2me" παρέχει στους πολίτες της η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

  Δωρεάν σύστημα τηλεϊατρικής "doctornext2me" παρέχει στους πολίτες της η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δωρεάν πρόσβαση στο πρωτοποριακό σύστημα πλατφόρμας τηλεϊατρικής, παρέχει πλέον για τους πολίτες της η Περιφέρεια Ιονίων νήσων, μετά τη σύναψη συνεργασίας που υπέγραψε με τον ιδρυτή της εφαρμογής "doctornext2me", Απόστολο Καγκελάρη.

  Μέσω της εφαρμογής παρέχεται η δυνατότητα ασφαλούς βιντεοκλήσης και επικοινωνίας ασθενών με γιατρό κάθε ειδικότητας. Η εφαρμογή "doctornext2me" λειτουργεί από κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και tablet, ενώ δίνει τη δυνατότητα οι πολίτες να εγγραφούν στην "πλατφόρμα" και στη συνέχεια να μπορούν να προβούν σε βιντεοκλήση με τον γιατρό που επιθυμούν. Έτσι ο γιατρός έχει οπτική εικόνα του ασθενούς και μπορεί να δώσει συμβουλές και συστάσεις για τυχόν συμπτώματα που μπορεί να σχετίζονται ακόμη και με τον κορονοϊό.

  "Αξιοποιούμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας, καινοτομίας και εθελοντικής προσφοράς, ώστε όλοι να έχουν άμεση πρόσβαση σε γιατρό, προσφέροντας στους πολίτες μας, ακόμη ένα χρήσιμο εργαλείο. Ευχαριστούμε θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας και τους εθελοντές ιατρούς από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και άλλους Ιατρικούς Συλλόγους, που συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια για την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19", δηλώνει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου.

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ
  29 Απριλίου 2021