Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 19-Απρ-2020 13:44

  Θεσσαλονίκη: Πέντε πρόστιμα για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας το Μ.Σάββατο

  Θεσσαλονίκη: Πέντε πρόστιμα για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας το Μ.Σάββατο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε 17 ανέρχονται συνολικά οι παραβάσεις, που βεβαιώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία χθες, Μεγάλο Σάββατο, ως προς την παραβίαση των μέτρων για τις μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας, με στόχο τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού. 

  Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία, από τις συνολικά 85 παραβάσεις, οι οποίες βεβαιώθηκαν ανά την επικράτεια για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας, οι πέντε αφορούσαν τη Θεσσαλονίκη, οι 12 την υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία και οι δύο την ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Στους παραβάτες επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ. 

  Από την έναρξη του μέτρου για τον περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων, στη Θεσσαλονίκη έχουν βεβαιωθεί συνολικά 118 σχετικές παραβάσεις (επί συνόλου 930 στην επικράτεια) και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία 76, στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη 43 και στη δυτική Μακεδονία οκτώ.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ